Windows XP Seven Edition 2010 FuLL Driver+Program

kardeş keşke programları seçmeli yapsaydın ve format sonrası gereken programlardan daha fazla koysaydın. Ayrıca Driver konusunda da tam anlamıyla full olsa yazıcı,tarayıcı, akran kartı, ses kartı, web cam vb... bi de tema ve wallpaper konusunda daha da zenginleştirsen tam süper olacak. o zaman on numara işletim sistemi olur. takip edeceğim eğer yaparsan helal olsun ...

Ben bu yazılımı indirdim DVD CD ye de attım ve P4 olan bir bilgisayara(Desktop) kurulumu yaptım şuan gayet iyi çalışyor.Kurulum esnasında da hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ancak Pazar günü TOSHİBA NOTBOOK A300 serisi olan bir PC geldi bana daha önce VİSTA varmış pc nin üzerinde ama çökmüş C bölümü tamamen boşalmış boş alan ile kullanılabilecek alan aynı seviyeye gelmiş Bende bu versionu kurmak istedim. Ancak 7 defa deneme rağmen (Bu arada HDD formatlandı yani Vistadan eser kalmadı pc üzerinde) her seferinde kurulum dosyaları yüklendi ve tam kuruluma geçerken mavi ekran hatası aldım.(7 defa) kısacası kurmadım. Bende başka bir XP-SP3 yükledim pc üzerine ve gönderdim. Mavi ekran hatasını neden verdiğimi anlayamadım. Diğer kurulumların hiç birinde vermedi bu hatayı ama bu versionda kurulum yapamadım. Bu sorıunla ilgili bilgisi olan varsa burdan paylaşırsa sevinirim. Program gerçekten çok ama çok güzel ama dediğim gibi Toshiba A300 serisi pc ye kuramadım özellikleri çok üstün bir notbook 4096 ram olan çift çekirdekli 320 GB hdd olan 6400tt işemci destekli ekran kartı bile 512 paylaşımsız 1 gb paylaşımlı bir pc

oncelikle tesekkurler ben once bir soru soracam

inceledim windows xp olarak 2010 diamond var , seven edition var(yani sizinki) ve ultra edition var hangisi daha gelişmiş. ben pc ye win7 yukleyecektim ama driverleri cıkmamıs benim pc nin 4 yıl gecti alalı toshiba a100-233 dirverleri bilen varsa da sevinirim :)

şimdiden tesekkurler

Yok yaw, herkesin virüs programı eşek o zaman (benimki dahil) ÖyLe Bir Konuda Veryansın Ediyorsunki Doğru OLma OLasıLığ Nerdeyse Sıfırın ALtında.

Birincisi Şuanki İşLetim Sistemim Bu. Benim KuLLandığım Antide Eset; Ne Hikmetse Bende Birşey Yok.

İkincisi ALta Ekran Görüntüsü Verdiğim Bu UpLoadımı Nerdeyse 500 Kişi İndirmiş. Bir Kişi BiLe Sana GeLesiye Kadar Virüsss Diye Bağırmamış. Amacın Ne Bilmiyorum, Ama Ya BişeyLer AtLıyorsun Yada YaLan SöyLüyorsun.

,

1t39te.jpg

Bende de ayni hatayi veriyor, termsrv.dll dosyasini virüs olarak gösteriyor. Eset 3 kullaniyorum. Her bilgisayari acisimda defalarca termsrv.dll tehditiyle karsilasiyorum. Temizlenmeyen bir nesne. Dosyayi system32 klasöründen Unlocker programi ile sildim (önemli bir dosya olmadigini düsünerek), mavi ekran hatalar vs. vermeye basladi. Yeniden ayni isletim sistemini kurdum, yine ayni tehditle karsilasmaya basladim. Ne yapmami önerirsiniz?

eset antivirus programında "tarama dışı ögeler" bölümüne girip sistem32 klasörünün taranması engellenebilir. bu sayede her açılışta virus var tehdidinden kurtulunabilir. tabiki, yukarıda bahsedilen virusun gerçek bir virus olmadığını yani zararsız bir dosya algılama hatası olduğunu varsayıyorum.
dvd versiyonunu henüz indiriyorum. şu an kullandığım conax7 ve son derece memnunum. bakalım bu se7en edition nasıl olacak !

yapanın paylaşının emeklerine sağlık sonsuz teşekkürler dilerim normal xp sp3 kullanıyordum devamlı cpu tükeniyor ve donmalar başlıyordu fakat bu proğramda 3 gündür donmaya denk gelmedim

pc asus p4 CPU 1.80 GHz, 1.25 GB ram gerçekten harika gidiyor

not ancak proğramda ses efekti ayarları yapılmamış açılş kapanış sesi vermiyor, hata sesi uyarı sesi falan da gelmiyor ses efektleri dosyasına C:\WINDOWS\Media doyasında sanırım 3 adet efekt var idi internetden ses efektleri buldum dosyanın içerisine attım ama neye hangi sesi ayarlayacağımı bilemedim hepsine bir şey ayarladım bu seferde fare harket ettikce dangır dungur ses geldi

eğer bilen varsa veya proğram varsa bu işe bir çözüm lütfen ustayada ayrıca sordum ama yinede herkeste olabilecek bir sorun olduğu için yazıyorum

birde ben daha önce avira antivir kullanmadım sanırım deneme sürümü ama net bilmiyorum ingilizcemde yok ama buda srun sayılmaz isteyen istediğini kura bilir herkeze iyi çalışmalar dilerim saygılarımla

Sorununu AnLayan Bir Arkadaşa İLetip Sana Yardımcı OLmaya ÇalIşacağım Arkadaşım.

Gayet güzel bir modifiye üzerine kurulmuş ve entegreler çok başarılı.Modifiye xpler arasında en başarılısı desem yalan olmaz heralde.Sisteminizin tatmak isteyeceği bir XP.

Geri