Windows XP Professional Türkçe + Sp2 + 30.07.2007 Full Update!!!

Öncelikle arkadaşım emeğin için teşekkürler,
Linkleri indirdim iso dosyasını yazdırıp yüklemeyide yaptım bir sorun yok :D
Yanılız bi sorum olacak bir kaç kişide aynı şeyi sormuş cevap verirsen sevinirim,
MTU sözlük ,Foxit PDF Reader ve VistaLunaBasic Teması içinde demişsin onları bir türlü bulamadım doğrumu kuramadım, cevaplarsan sevinirim.

E Tabi Tesekkur Gerek Boyle Bir Calismaya Eline Saglik

Keşke foxit ve diğer programları koymasaydınız. Neyse. Ben sadece .net framework 3.0, Service pack 2, IE 7, Media player 11 ve lisans işlemi yapılmış ve mümkün olan tüm güncellemeler dahil edilmiş bir windows arıyorum. Malum diğer programlar sürekli yenileniyor. 3-4 ay sonra kurunca kaldır hepsini yeniden kur sıkıcı oluyor. Yokmudur böyle bir windows?

Konuyu açıp paylaşımı sunan arkadaşım galiba kaçak sor sordum ama cevap yok :D

KardeŞ Ellerİne Saglik

KardeŞ YÜreĞİne SaĞlik

Öncelikle Merhaba Ben Yeni Üye oldum Da Şimdi Ben Windows sp2 İndircem CD ye Cekip öle Atıyoz demi Formatı Bide Bu İşelemi Yaparsam Pc Zarar Vermez Vemi ? Lütfen Bana Acil Bilgi MSN Adresimi Ekleyip Lütfen Ne Yapmam Gerektiğini SöylersenizSevinirm Şimdiden

.................::::::::TEŞEKÜRLER::::::::............ *********************************** :::::Ha bu Arda Bu Sp 2 Deil galba Bana Sp2 Lazım::::

kardeş eline sagglık öncelıkle ama part bırı wınrardan cıkarırken üst bilgisi eksik part 2 de de crc hatası var dıyo kusura bakmayın yavaş yavaş ögrenıyoruz

eyvallah çok işime yaradı saolasın

vallaha ellerine sağlık
dostum
en azından tan pc'me 3 defa format attım.
bu iyi gelecek vallaha çok teşekkürler
BAŞARILAR BÜYÜKSÜN BE

Ustalar Her Şey GÜzelde ArkaŞdaŞimiz Bİr Şey Bİlgİsayar Cahİllerİ Ne Yapsin Nasil Cd Ye Yazicaz Bİ AÇiklama Yapinkİ Allah Razi Olsun Dİyelİm Saygilar

teşekkür ederim kardeşim ihtiyacımı karşıladın allah razı olsun

hocam partlar bozuk çıkıyor bir türlü yükleyemedim.

Dostum ben senin xp2yi cd ye yazdırdım ama.olmadı
.xp bende sorunluydu bende senin cd ilew format cekmeye kalktım ama pc öktü ya
anlamadım
.ben acaba cdye xp'cekerken autorun diye mi çekmem lazımdı.bilgisayar açıldığında cd 'den okuması için.sorunlu xpcd'si ile formata kalkıyorum.cd'den okuyor fakat ön yükleme için bir tuşa basın dediğinde eğer basmadığım zaman windows işlwtin sistemi hatası diyor.senin cd ile başladığımdas ise direk ön yükleme falan yok işletim sistemi hatası diyor.BANA ÇOK ACIL YARDIM lÜTFEN 2 GÜNDÜR KAFAM ÇOK MEŞGUL BAŞKA BIRŞEY DÜŞÜNEMİYORUM YA.CD YE NERODA NASIL KALIBA YAZILIYOR HERHELDE SORUN BU
BEKLİYORUM

ArkadaŞim Daha Yenİ Bİtİrdİm AÇmadim Ama Yİnede Bukadari İÇİn Bİle TeŞekkÜr Ellerİne Beynİne
SaĞlik

arkadaşım indirdi ben kurdum sorunsuz çalışıyor güncellemelerde hiç sorun olmadı ellerine sağlık beco52 teşekkürler

Geri