Windows XP Professional Türkçe + Sp2 + 30.07.2007 Full Update!!!

beco52

New member
Reaction score
0
Windows XP Professional Corporate Edition Türkçe 30.07.2007 itibariyle bütün güncellemeleri yapılmış (IE 7.0 Hariç) Vista Boot Screen MTU sözlük Foxit PDF Reader Microsoft Windows “Orjinal Ürün Dorulama Aracı” Eklentisi 1.7.18.5a (KB905474) Microsoft Yapımı Olmayan Temaları kullanabilmek için Uxtheme.dll dosya yaması VistaLunaBasic Teması eklenmiştir. Onun dışında herhangi bir oynama yapılmamıştır. Denenmiştir.​

17875s.gif

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6

TEŞEKKÜR HAKETTİN DİYENLER BUYRUN :durdurun

SaĞolasin Ellerİne SaĞlik

ÜRÜN ANAHTARI ??? İndirdim, CD oluşturdum, çalıştırdım, sorun yok. Teşekkürler...
Ancak kurulum sırasında ürün anahtarı istiyor. ÜRÜN ANAHTARI ???

evet arkadasım varsa ürün anahtarı nedir yazarmısın oraya...!

öncelikle eline sağlık..ben indirdim içinden 1 tane dosya çıktı .iso uzantılı nasıl oluşturabilirim ben bunu

Benim merak ettiğim kurulumdan sonra Microsoft'tan aktivasyon gerekiyormu acaba?

Ürün anahtarı doğru!

Evet, ürün anahtarı doğru. 6 dosyayı da indirdikten sonra 1.ci dosyayı WINRAR'la açınca,
ISO dosyası çıktı. "UltraISO" ve Nero aracılığıyla CD'ye yazdırdım. Kurulumunu yaptım,
aktivasyon istemiyor. Ancak Microsoft'un doğrulamasından geçemedi. "WINXP orijinal
yapma" programıyla yeni ürün anahtarı yükledim (Kolayca bulabilirsiniz.) Microsoft'un doğrulamasından geçirip yeni güncellemeleri yükledim. Sorunsuz çalışıyor.
Teşekkürler beco52 arkadaş, eline sağlık...

çok teşekkürler ama ben bilgisayar cahiliyim bunları indirdikten sonra nasıl düzenleyeceğimizi de anlatırsanız sevinirim.

eline sağlık dostum

eline sağlık dostum bende son güncelleştirmelerin olduğu bir paket arıyordum ...

herkes teşekkür etmiş ama indirip de deneyen 2 kişi var benle beraber. ben indirdim güncelleştirilmelerin yapılıp yapılmadığını şuan anlayamadım ama içinde mtu felan yok sadece açılışta vista görünmü geliyor başka bir değişiklik yok. var bide içinde keylogger vardır.!

Geri