ben denedim,süper...
Paylaşımı yapan arkadaşın emeğine sağlık,tşkler...
edit,
ayrıca şimdi güncelleştirme yapmak istedim fakat windows'un web sitesinden şöyle bir uyarı aldım
Windows Doğrulama Hatası
Windows Orijinal Ürün Avantajı doğrulama işlemi sırasında bir sorunla karşılaşıldı.
Bu sorunu çözümlemek için:
Bilgisayarınızda Yönetici ayrıcalıkları olan bir kullanıcı hesabıyla oturum açın.
Doğrulama işlemini tamamlamak üzere data.dat dosyasını C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Windows Genuine Advantage\data klasöründen silin (sürücü harfi, işletim sisteminin yüklü olduğu sürücüye göre değişir).
Not: Sisteminizde Windows Orijinal Ürün Avantajı Bildirimleri yüklü olabilir. Doğrulama işlemi başarılı olduktan sonra bildirim iletileri görüntülenmeye devam ederse, aşağıdaki adımları izleyerek bildirimleri sıfırlayabilirsiniz.
Başlat'ı tıklatın ve sonra Çalıştır'ı seçin. Çalıştır iletişim kutusu görüntülenir.
Aç kutusuna wgatray.exe /b yazın ve Tamam'ı tıklatın.
Orijinal olmayan bildirimleri kaldırmak üzere bilgisayarı yeniden başlatın.
Yeniden Doğrula
sizce microsoft'un bu uyarısını uygulamalımıyım...
saygılarımla
evet arkadaşlar, şu an itibariyle windowsunuz orjinal değildir uyarısını almış bulunmaktayım.Sanırım yeniden format atmam gerekecek,format atmadan kurtarmanın bir yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim...