Windows XP Professional SP3 TR (Orjinal)

İndirip deneyelim. Ellerine sağlık.

teşekkürler kardeş kurdum ve hiç sorunsuz çalıştı sağol

teşekkürler indiriyorum umarım çalışır.. bide virüs falan yoktur inş.

teşekkürler indirdim kuralım bakalım nasılmış...

size bi sorum olcak
bu 32 bit mi 64 bit mi ?
lutfen cevap

Bende Windows XP OEM Lisans var. Bu indireceğim XP'yi, kendi lisansımı yazarak, kullanabilir miyim? Bilgin var mı? Çünkü OEM Lisans kabul etmeyen versiyonlarda var

paylaşım içi tşkler,ben dosyayı indirdim ama partdan dosyaları çıkarttıktan sonra image-file olarak geldi dosya.Ben bunu DVD'e nasıl yazdırabilirim.Benim bildiğim kadarıyla DVD'ye image dosyası yazılamıyor...
Saygılarımla

kullanıyorum güzel eline saglık

Sağol kardes gerçekten çok güsel bir paylaşım yedeklerime aldım bunuda :)

Eywallah Dostum Indriyorum şimdi Vista Canım Aokudu Artık.

Ben bu cd ile format atamadım önyükleme yapıyor kapanıp açıldıktan sonra ana yüklemede sorun çıkıyor ve kur tamamlanmadan hata diyor ve fos hata koduda D:\1388\gsms üstte ise setuperr.log yazıyor bulunamayan bir dosya var içinde sanırım kopyalarken hata yapmışsın öyle görünüyor bunu indiripte kuran varmı bu hata kasıtlıysa anla ...........

Ben bu cd ile format atamadım önyükleme yapıyor kapanıp açıldıktan sonra ana yüklemede sorun çıkıyor ve kur tamamlanmadan hata diyor ve fos hata koduda D:\1388\gsms üstte ise setuperr.log yazıyor bulunamayan bir dosya var içinde sanırım kopyalarken hata yapmışsın öyle görünüyor bunu indiripte kuran varmı bu hata kasıtlıysa anla ...........

arkadaşlar deneyen varmı? arkadaş sanırım bi problem yaşamış ben de yaşamak istemem...

ben denedim,süper...
Paylaşımı yapan arkadaşın emeğine sağlık,tşkler...

edit,

ayrıca şimdi güncelleştirme yapmak istedim fakat windows'un web sitesinden şöyle bir uyarı aldım

Windows Doğrulama Hatası
Windows Orijinal Ürün Avantajı doğrulama işlemi sırasında bir sorunla karşılaşıldı.

Bu sorunu çözümlemek için:

Bilgisayarınızda Yönetici ayrıcalıkları olan bir kullanıcı hesabıyla oturum açın.
Doğrulama işlemini tamamlamak üzere data.dat dosyasını C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Windows Genuine Advantage\data klasöründen silin (sürücü harfi, işletim sisteminin yüklü olduğu sürücüye göre değişir).
Not: Sisteminizde Windows Orijinal Ürün Avantajı Bildirimleri yüklü olabilir. Doğrulama işlemi başarılı olduktan sonra bildirim iletileri görüntülenmeye devam ederse, aşağıdaki adımları izleyerek bildirimleri sıfırlayabilirsiniz.

Başlat'ı tıklatın ve sonra Çalıştır'ı seçin. Çalıştır iletişim kutusu görüntülenir.
Aç kutusuna wgatray.exe /b yazın ve Tamam'ı tıklatın.
Orijinal olmayan bildirimleri kaldırmak üzere bilgisayarı yeniden başlatın.
Yeniden Doğrula

sizce microsoft'un bu uyarısını uygulamalımıyım...
saygılarımla

evet arkadaşlar, şu an itibariyle windowsunuz orjinal değildir uyarısını almış bulunmaktayım.Sanırım yeniden format atmam gerekecek,format atmadan kurtarmanın bir yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Geri