Windows XP Professional SP3 TR (Orjinal)

Ben yükledim çok sağol kameh ellerine sağlık

ewet bnde yükledim coq saol işme yardı yaw neten kçtane indirdim hepsi 30 günlük dneme sürümü olrk cıktı sağol kardeşim tşk :D

İndirdim Kurdum. Vaadedildiği gibi çıktı Bi problem Olmadı Gayet güzel Eline sağlık.
Ayrıca dedigi gibi Dogrulamadan da geçti.

"Doğrulama Tamamlandı!
Orijinal Microsoft yazılımını kullandığınız ve doğrulama işlemini tamamladığınız için teşekkür ederiz

Orijinal Microsoft yazılımı kullandığınızda, üretkenliğinizi artırmaya yardım edecek ve bilgisayarınızın becerilerini genişletecek en son özelliklere, güvenlik ve desteğe erişiminiz olacağından emin olabilirsiniz.

Ayrıca yalnızca orijinal Microsoft yazılımı müşterilerine sunulan yenilik ve fırsatlara da erişebileceksiniz"

elinize emeğinize sağlık tşk ler

Teşekkürler ..elimizde birde ellenmemiş sp3 lü olsun....

sevgili kardeşim acaba sata driveri var mı bunun?

part 3e kadar indiridim 456 error

Linklerde bir Sorun Yok Gayet Güzel İniyor Bende :eek:ha

f0qo8x.jpg

Verilen linkten xp sp3 leri indirdim ve "GRTMPVOL_TR" adında dosya oluştu. bunun içindeki dosyaları boot olarak cd ye yazdırdım ama cd den başlattıığımda

caldera [DR-DOS] A:\> şeklinde başşaltıyor ve böyle kalıyor. önyükleme yapmadan

bu sorunu nasıl giderebilirim

kardesm öncelikle eline sağlık.ben partları indirdim nasıl birleştireceğimi ve cd ye nasıl yazacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

çok teşekkürler kardeşim
eline sağlık....
orijinal olması çok iyi oldu....:)

teşekkürler dostum eline sağlık

arkadaslar bnde ındırdım cd ye yazdım falan ama boot etmiyo cd yardımcı olursanız cok sevinirim

tesekkurler. . .

arkadaşlardan birisi sormuş ama ben de sorsam bişey olmaz heralde bu orjinal xp sp3 de sata hdd ler için bi çözüm var mı (sp2 li xplerde olmadıını biliyorm ) yoksa biz mi oluşturacaz.

Geri