sorunlu arkadaşlar boşuna uğraşmayın
arkadaşım, indirdim ve kurdum emeğine sağlık. ama internet explorer simgesini masaüstüne sadece kısayol olarak getirebiliyorum. eskisi gibi özellikler-masaüstü-masaüstünü özelliştir yoluyla normal şekilde gelmiyor. bunun nedeni nedir? yoksa eksiklikmi var?
arkadaşım, indirdim ve kurdum emeğine sağlık. ama internet explorer simgesini masaüstüne sadece kısayol olarak getirebiliyorum. eskisi gibi özellikler-masaüstü-masaüstünü özelliştir yoluyla normal şekilde gelmiyor. bunun nedeni nedir? yoksa eksiklikmi var?
emegine saglık kardes bende indirdim cd attım ancak benım soyle bır sorunum var ben sımdı bu cd ıle bılgısayara format atacagım ancak bılgısayarı yenıden baslatınca acılırıken yazan bırtusa basın yazısı cıkmıyor ve dırek bılgısayar acılıyor yanı anlayacagın format atamıyorum bıos ayarlarında sorun da yok elımde olan sp2 format cd sını taktıgımda yenıden baslatınca bır tusa basın yazıyor ve format bolumune gecebılıyor ıkı cd karsılastırdıgım zaman bende olan format cd sının ındırdıgım format cdsınden bır tane fazla dosyası var dıger dosyalar bırebır aynıo acaba dıgerınde fazla olan dosyayı ındırdıgım dosyalaramı eklemelıyım
beyler bunları cd nasıl yazdırcaz bi resim ile anlatım yapan olursa cok sevinicem lütfen bide nero 8 yazdırabilirseniz sevinirim simdiden tşk
süpersin hocam , bunun içerisinde notebooklar için INTEL SATA sürücüsü varmıdır acaba?
çok merak ettiğim bir soru: laptoplar için sürücü gerekiyor ama normal desktop pcler için sata kullanıyorsan sürücü gerekiyo mu yoksa kendi otomatik buluyor mu gençler?