Windows XP Professional SP3 (ORIJINAL CD) (FULL)\ LISANSLI + TÜRKÇE/ALMANCA/INGILIZCE

tesekkürler kardesim sagolasın.buarada gecen pazar meydana gelen patlamada hayatını kaybeden tüm vatandaslarımızın ailelerine basınız sagolsun diyorum.mekanları cennet olsun

ya ben bişey sormak istiyorum musadenizle arkadaşlar...
ben yeni format attım pc ye, sp ler in hiç biri yüklu degil... sp 1 ve sp 2 yi yüklemeden direk sp3 ü yükleyebilirmiyim... bi eksik kalan bişey olur mu... teşekkürler şimdiden....

hayır zaten en sonu bu ..
bunu indirip kullanman yeterlidir

kardes indiriyorum.. ilk defa bir turkce Xp kuracagim. insallah olur.yapamasam konuyla ilgilenir ve yardimci olursan sevinirim.simdiden tesekkurler...

tabiki vaktim oldukca ilgilenirim

Çok teşekkür ederim kardeş paylaşımın için...

Teşekkürler hocam , birde sadece SATA driverların gömülü olduğu xp pro sp3 tr bulsam tam süper olacak .

Mükemmel paylaşım..
son zamanların en iyi paylaşımlarından...
tebrikler

teşekkürler. indirdim cdye bastım ama format atıp yuklerken bende 3 kere sorun verdi.

teşekkürler. indirdim cdye bastım ama format atıp yuklerken bende 3 kere sorun verdi.

dosya bulunamadı hata vermistir büyük bir ihtimal
..düsük hızda tekrar cd yi bastan yazdırın sorun düzelecektir

kendimde indirip kurdum no problem:biggrin

tmmdır silent tekrar denicem. hatırlamıorum simdi ama ne hatası verdigini...

Dostum program için saol. İndirdim bilgisayara kurdum. Full+Full. Tek kelimeyle süper. Emeğine sağlık. Sana madalya vermek isterdim ama kader utansın. Genede açacağın her konuya TEŞEKKÜR benden.

teşekkürler emeğine sağlık hemen indirmeye başlıyorum

Dostum program için saol. İndirdim bilgisayara kurdum. Full+Full. Tek kelimeyle süper. Emeğine sağlık. Sana madalya vermek isterdim ama kader utansın. Genede açacağın her konuya TEŞEKKÜR benden.

birsey degil hazırlayan saolsun ben sadece alıntı yaptım

Geri