sadece xp rar lamıssın rar dan cıkarınca image seklınde gözukmuyor xp dosyaları gozukuyor onuda oyle cd ye yazarsak baslangıç cd olmaz bır daha kontrol et istersen
demekki sizde iso dosyasını açmak icinde winrar programı devreye giriyor.önemli degildir bu
partlari rardan cikarttiktan sonra cikan "XP_PRO_SP3_TR_VL" dosyasini cd ye konunun 1.mesajinda acikladıgımız gibi yazdırın tmm..dosya .iso uzantılı oldugu icin bu dosyaya dokunmayın sadece yazdırın..zaten yazdırdıgınızda o bootlu olarak acılacaktır..
ayrıca .iso dosyalarinizin rar olarak gözükmemesini istiyorsanız; "XP_PRO_SP3_TR_VL" dosyasini sag tiklayin birlikte aç deyin ve nero yu seçin tmm
karseş part 2 de hata var 2.kez zindirdim cıkartırken wirrarda crc hatası dosya bozuk diıo
partlarda bir sorun yok arkadasımızın yükledigi linklerden dün gece orijinalligini denemek icin indirdim ve kurdum..hicbir sorun yaşamadım..
eger part hatalı inmisse tekrar indirirsiniz düzelir..hala düzelmiyorsada tüm partları silip hepsini yeniden indirirsiniz..
BASKA BIR FORUMDA AYNI LINKTEN INDIREN BIR ÜYE:
Üstad eline sağlık
Tüm partları indirdim sorunsuz indi ve kurulumu yaptım
sorunsuz ve lisanslı olarak kullanıyorum,teşekkür ederim.
linkler olu kardeş bi ilgilensen bak şikayet cok hem....
tüm linkler saglamdır suan kontrol edilmistir..sorunun sebebi herkesin bir anda indirmeye calısmasından dolayı yasanan yogunluktur..link deleted yazmadıgı sürece silinmemistir..
suan sorunsuz iniyor ve linkler calisiyor