Windows XP Professional SP3 (ORIJINAL CD) (FuLL) Lisanslı (Türkçe İngilizce Almanca)

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
sagol iyi konu

guzel 3 dil birarada

ArkadaŞim Sorunsuz Bİr Şekİlde İndİrdİm Ama Wİnrar Dosyasindan Çikarmaya ÇaliŞinca Hata Verİyor.yardim Edebİlİrmİsİn

merhabalar nasıl ındırmem gerektıgını soylersenız sevınırım

merhabalar nasıl ındırmem gerektıgını soylersenız sevınırım

rapid yazan linklere tıkla rapide girdikten sonra free ye tıkla sana ordalama 70 sn vercek bekle ve download işareti çıkcak tıkla ve indir 2. yi indirirken 2. işlemi ortalama 1 saat sonra yap hemen kabul etmez hata verir yada 1 saat içerisinde rapid ten başka bişey indirmişsen 1 saat kadar bekle öle başla.
pardon tıkla demişim adresi işaretle kopyala yapıştıma mantığıyla adres çubuğuna yapıştır işlemleri tekrarla.

sağol ama ne bir saati be 14 dk. beklemen yeterli

ellerine sağlık biraz geç oldu ama indiriyorum hemen,buna ek olarak driver verebilcek olan varsa

eklemekle cok iyi yapmissin arkadasim.... arayip duruyordum,indiriyorum insallah calisir....simdiden tskler.

kardeş öncelikle emeğine sağlık çok iyi bir paylaşım olmuş. İndirdim sorunsuz olarak, cdye attım; fakat beni oku dosyasını ve dolayısıyla keylerin bulunduğu dosyayla birlikte rar dosyalarınıda sildim. Şimdi Cd elimde fakat keyleri yok. Rica etsem indirenlerden bana o sözü geçen 8 adet keyi gönderebilir mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim ...

Geri