Windows Xp Professional Sp2 Türkçe(orjinal )100% genuine

eline sağlık sp3 bekliyoruz

selam. cok guzel bir upload. ben sadece eger ben bunu indirirsem turkce yerine ingilizce olarak kullanma imkanim olurmu onu sormak istedim. saygilarimla.

ellerine sağlık.. pardon tam anlayamadımda şimdi bu cd orjinal cd dimi ek falan yok cd key falan entegre bişi yok dimi.. ellerine sağlık paylaşım için saol

ellerine sağlık.. pardon tam anlayamadımda şimdi bu cd orjinal cd dimi ek falan yok cd key falan entegre bişi yok dimi.. ellerine sağlık paylaşım için saol

orjinal cd hiçbir eklenti yok cd key partların icinde key i kendin gireceksin isim reklam yok ayrica cd key yasal key dir bill gates sana sen korsan xp kullanıyon diyemez

ellerıne saglık kardes bakalım bi :D

Tesekkürkler kardes süpersin ;) Emegine Saglık..!

Dostum güncellemelerde sorun yaratir mi ? ve daha da önemlisi sp2 sorunu var mi ? Paylasim icin tesekkür ederim...

Arkadasim sen Türce demissin ama bu INGILIZCE. Programi indirdim, iso. ya cevirdim ve cd ye yazdirdim INGILIZCE cikti. Ne diyorsun bu duruma ? Ha bir de Windows XP Prof. degil normal XP cikti bu...?????

Ben de indirdim İSO dosyasını nero ile yazdırdım! Temiz ve sorunsuz Windows XP Pro SP2 Türkçe işletim sistemi paketi bu..!

ulan be orospunun evladı ananın amına darağacı kurarım senin piç kurusu link kırık amcık bakmadınmı linklere orospunun evladı

Geri