Windows Xp Pro Sp3 Orjinal (serial,katılımsız

pinokyotr

New member
Reaction score
0
23322983.jpg

Windows Xp Sp3 Pro Orjinal ...Entegre Değildir Orjinal Sp3 Xp.

CD KEY
VX4XG-8FFCQ-W6Q28-B3VDG-CTX9C

RAR Uzantisini ISO Yaparak CD'ye Yazdirin

DOWNLOAD

Part.1:.Hotfile.com: One click file hosting

Part.2::Hotfile.com: One click file hosting

Part.3::Hotfile.com: One click file hosting

Part.4::Hotfile.com: One click file hosting

Part5:::Hotfile.com: One click file hosting

Part.6:::Hotfile.com: One click file hosting

Part.7:::Hotfile.com: One click file hosting

ingilizce mi türkçe mi? 64 mü 32 bit mi? açıkça yazsaydın dostum.

Resmini koymuş işte hem 64bit hemde ingilizce olduğu her halinden belli

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.
Malum Kişinin Kulaklarını Çınlattırdın Bana Zorla...

ben ne diyeyim şimdi? :( Bu linki koyuyosun! üye olmayana göstermiyorsun! üyelik istiyorsun!? herkes benim gibi ellerini ovuşturarak belirli sorulara cevap vermeye çalışarak ( yok olmadı...yok o yanlış, bu yanlış... onu düzelt, bunu da düzelt... en sonunda düzelttiğim şeyi bir yerlere sokmak gerekir diyecem) üye olmaya çalışalım! ondan sonrada gebermiş bir link ile karşılaşalım!? Ne diyeyim size? Alın sitenizi münasip bir yerinize sokun...

ben ne diyeyim şimdi? :( Bu linki koyuyosun! üye olmayana göstermiyorsun! üyelik istiyorsun!? herkes benim gibi ellerini ovuşturarak belirli sorulara cevap vermeye çalışarak ( yok olmadı...yok o yanlış, bu yanlış... onu düzelt, bunu da düzelt... en sonunda düzelttiğim şeyi bir yerlere sokmak gerekir diyecem) üye olmaya çalışalım! ondan sonrada gebermiş bir link ile karşılaşalım!? Ne diyeyim size? Alın sitenizi münasip bir yerinize sokun...
al bendende okadar kardesim ya konu acma yada bu mesajlara bi cevap ver degilmi böle ukalalar necok var bu sanalda birde bunu neden biz türkler yapıyoruz yazık

Geri