Windows Xp Klasör Gizleme.. (Farklı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0

Şekil A

i95734_hhh.JPG

Şekil B

i95735_dd.jpg

Kimse tarafından görünmesini istemediğiniz dosya ve klasörlerinizi bir klasör içine doldurun. Klasör üzerinde farenin sağ tuşunu tıklayıp yeniden adlandır (klasör seçiliyken F2 tuşuna basın) klasör ismini yeniden adlandırırken şu işlemi yapacağız ; Alt tuşu basılıyken 0160 rakamlarını tıklayacağız (Alt + 0160) böylelikle klasör ismini boş bir şekilde tamamlayacağız. Şimdi sıra isimsiz klasörümüzün üzerinde farenin sağ tuşunu tıklayıp Özellikler komutunu tıklamaya geldi ; açılan menüden Özelleştir sekmesine gelelim, açılan menüden Simge Değiştir düğmesini tıklayalım. İşte burası önemli yukarıdaki resimde de (Şekil A) gördüğünüz gibi Boş Simge’ yi seçelim. Uygulamamızı sonlandırmak için uygula > tamam deyip sonucunu görelim. (Şekil B)

saol genco eyvallah..
ama ben klasörü gizleyemedim ya :)

genco bide resimleri gömrebilseydik dsaha ii olutdu ama neyse saooll

kardeş imagehell de geçici sorun var biraz dan tekrar denersen görürsün.

vay Genco vay..

kimbilir neler gizledin böyle hahaha ;]

teşekkürler arkadaşım eline sağlık

bunu bende vermiştim ama

bunu bende vermiştim ama arkadaşların tepkisi sizinkine gösterdikleri gibi değildi nedense ama bence çalışanlar için ideal..

smfb' Alıntı:
bunu bende vermiştim ama arkadaşların tepkisi sizinkine gösterdikleri gibi değildi nedense ama bence çalışanlar için ideal..

Adres verebilirsen birleştiririz arkadaşım

ben bunun aynisini acan arkadasa ne kadar sacma oldugunu anlatmisdim olayi
bide okumadan gelmissin bir konu da sen acmissin arkadasim sen hic hayatnda windows isletim sistemi kullanmadin mi klasor simgesi gizlemekmis :D microsoft sana ntfs i getirmis klasor sifrelemeyi vermis permleri vermis sen hala simge mimge ile ugrasion cocuqca seyler bunlar ve cok sacma bu simdi gozukmuor dimi bi kere her pencere acilisinda sol koseye bakarsan sayfada kac nesne oldugunu soluor hadi dielim windown klasorune attin cok klasor var ve son user bunu bilmior ide senin pc den dosya aramasi yaparak bu adam bu klasoru her turlu bulur be bole sacma konu acacaqiniza windows un daha guvenli olan konunalarini gidin c/p leyin

pardon bide sen super mod mussun seni mod yapanin
ben sahsi yorum

edit............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri