Windows Xp Hiç Olmadığı Kadar Hızlı Açılsın !! Sadece 7 Adımda !!

tesekurler bunlar gercekten ise yaradı. ellerine saglık

Ewt dediklerinini hepsini biliorum ,tekrar soyledigin icin tşkler ,extradan farklı şeylerde eklenebililr ,soylediklerin manuel açıdan en isii, piyasada çeşitli hızlandırma programalrı var onalrdanda bir kaçı işe yarıyor ama oneli olan balık tutmayı ogrenmek yani mantıgı.

TürKReiS' Alıntı:
2 msj ım vardı şimdi kimsenin mesajı yok..ben mi yanlış görüyorum yoksa ölemi..
şryi soracaktım hellboy deminde sormuştum ama şimdi yok nedense kimsenin yorumu gözükmüo..benim ekran aynı windows 98 gibi oldu 5. adım ı yaptım şimdi heryer gri ve renksiz.:!!

kanka sitres yapma :D çaresi var eğer grimsi diyosan mavimsi olsun yeniden diyosan o yaptığın ayarların hiç birini bozmadan temalardan maviye geri getirebilirsin:durdurun yani masaüstüne sağ tıkla özellikler+görünüm+ oradan düzeltebilirsin

bıro süper olmuş denedim ve aynen dedin gibi oldu sağolasın..........

tüm capsler tarafımdan tekrar yenilenmiştir :sigara:

teşekkürler güzel bir çalışma

emeğine sağlık çok güzel olmuş ama sen alıntı yapmayın demişsin ben bu dökümanın tıpa tıp aynısını başka bir forum da yarışmaya katılırken gördüm tabi o kişi sensen ayrı :D

Ellerinize sağlık tavsiyelerinizden birçoğunu yaptım.

teşekkürler kardeş. bi kısmını önceden biliyordum.

İşte bu bilgiler önemli. Teşekkürler dostum...

kardeş eline saglık ama 2 ve en önemli adımı uygulayınca pc her açılışta tekrar tekrar soruyo kabul edincede tekrar restars istiyo yokmu bunun bir çaresi

Çok Saol Kardeş .
Çok Güzel Bir Paylaşım.
__---> єνєяу тнιηк ƒσя нα¢нєLL <---__
:hhman: :hhman: :hhman: :hhman: :hhman: :hhman: :hhman: :hhman:

sağolasın emeğe saygı:DD:

Geri