Windows Xp Full Update 2 Nisan 2008

valla elimde laptop olmadıgı icin hic deneyemedim sen deneyip beni bilgilendirirsen sevinirim.eger calısmazsa laptoplar icin uygun hale getiririm.cevabını bekliyorum

Ellerine sağlık indirdim dvdye yazdırdım bugun veya yarın kurucam.Bu hafta format atıcaktım bendeki cd çizilmiş format atamıyordum ilaç gibi geldi.Beşiktaşlı ,heleki Çarşılı ters yapmaz ;) tekrar teşekkürler.

Ben kurdum ancak ağ bağlantılarını yapmıyor,yardım almak için tıkladığımda hata veriyor ve xpnin o güzel mavi görünümü yok sadece klasik menü var.Belkide ben yapamadım bilemiyorum eski cdmi yedeklemiştim sanırım onunla tekrar kurucam güncelleştimelerin entegre olması cezbetmişti yinede teşekkürler.

Teşekkürler ellerine Sağlık.

Ellerine sağlık indirdim dvdye yazdırdım bugun veya yarın kurucam.Bu hafta format atıcaktım bendeki cd çizilmiş format atamıyordum ilaç gibi geldi.Beşiktaşlı ,heleki Çarşılı ters yapmaz ;) tekrar teşekkürler.

Ben kurdum ancak ağ bağlantılarını yapmıyor,yardım almak için tıkladığımda hata veriyor ve xpnin o güzel mavi görünümü yok sadece klasik menü var.Belkide ben yapamadım bilemiyorum eski cdmi yedeklemiştim sanırım onunla tekrar kurucam güncelleştimelerin entegre olması cezbetmişti yinede teşekkürler.

valla ben bi hafta denedim ole upload etdim senin dedigin hatalrın hicbirini almadım ag baglantılarını kurdum klasik derken temadanmı bahsediyosun eger tema ise hic bir tema silmedim xpnin orjinal teması ile geliyor

Dostum,Doğrulamadan geçemedim.Bilginize!..

arkadaşlar ben indirdim ve kurdum sorunsuz tek sorun key onuda halletmişler.... emeği gecenlere tşkr....

evet ii guzelde katılımsız diyorsun. sata driverleri varmı? bende hdd gormuyorr.tşkr

evet ii guzelde katılımsız diyorsun. sata driverleri varmı? bende hdd gormuyorr.tşkr

kardes katılımsız degil sata driver eklemedim cunku benim hdd sata tanıo ama tabi her hddyi tanımayabilir.sen laptoptanı denedin bilgilendirisen sevinirim

hayır masa üstü.seaget 250 gb hdd.işlemci cor 2duo 2.66 ekran 512 nvidia ok

masaustunde tanımaması tuhaf gercekten normal xp cdsi ile format atabiliomusun

tşkler kardeş de xp orjinali i 386 yakaşık 400 mgbyte adamlar sanki yeniden xp yapmış modifiyeli şahin daha dogrusu dogan görünümlü şahin :D:D:D

hocam bunu hangi progamla hazırladınız ? update leri nasıl gömüyosunuz içine ?

Dediğin gibiyse mükemmel reklam içerikli modifiyelerden bıkmıştık zaten.çok teşekkürler dostum.eline sağlık.........

Geri