Windows ViSTA Ultimate - 64 Bit TÜRKÇE SÜRÜM!!!!

crack içindemi acaba ayrıca tşk ler

ellerine saglık kardeş inşallah kurabilirim

crack içindemi bi cevap plss

Ya Bu Ne BİÇİm İŞ KardeŞİm 1. Sayfda Verİlen Lİnklere SaĞlam Dİyen ArkadaŞlar Rar Pass Tcd Kesİnlİkle YanliŞ Sİz Ne Gİrdİnİzde SaĞlam SaĞlam Dİyosunuz Mİlletİ YanliŞ Bİlgİlendİrmeyİn 1. Sayfadan Kİmse Çekmesn Bosuna Rar Pass Hatasi Verİyo !!

dosya isimlerinde farklılık var gerekli açıklamaları dikkatlice uygularsan oluyo. ben indirdim kurdum sorunsuz ama bu linkler verileli aylar oluyo dosyaların bazıları silinmiş bile olabilir

Şu rapid den kurtulalaım artık ya adam her part ıcın tonla bekletıyoo

rapide yuklu olmayan ultımate 64 bıt bullamdım gıttı delı etcek rapıda ya coook uzun suruyor bu rapid ....
yuscuk bılgısayarmı vistamı
x86 dıyorsa 32 dır işletim sistemın
bilgisayarım sagtıkla ozellıkler genelde yazar x86 yazıyosa 32 bıt 64 se zaten yazar.

İşlemcilerde ise t2300 32 dir mesala lapto core duolar 32 core 2 duo lar 64 tur

Sağol kardeş dosyaları indirdim yanlız bunun crack işlemi nasıl yapılıyor bilen var mı?

kardeş indirdim sağol paylaşımın için şuanda kullanıyorum. ancak orjinal değil gibi çünkü 30 günlük süre uyarısı var. nasıl halledeceğiz bu problemi açıklasan çok makbule geçer.

RAPİD olduğu için indirmiyorum bu RAPİD e protestodur bir program indiriyorum yok 60 dk yok 90 dk bekliyorum bune ya bunlar kimin sırtından kazanıyor da böyle yapıyorlar millet uyumayın tepkinizi gösterin artık eskiden ne güzel hemen paylaş diye bir yer vardı ne güzel hem hızlı hemde 2.3 dosyayı aynı anda indiriyorduk ama artık bıktımşu süre olayını en azından yok etsinler işkenceye gerek yok zaten bizler sayesinde kazanıyorlar

arkadaşlar birinci sayfadaki linklerden indirdim linkler sağlam. ayrıca dvd ye de kopyaladım ama henüz kuramadım boş bir zamnımda kuracam inşallah. rar pass hatası yok anlıcanız herşey normal çalışıyor.

Paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum güzel çalışma.

kardesım suan ınıyo 19 part gerıde kaldı hayırlısı eger bı yanlıs varsada pıpın sagolsun ne dıyem olmusla olmuse care yok bende var ama turkce yamasını bulamadım umarım turkcedır yoksa ıkı tane olcak :S

eline sağlık dostum süper çalışıyor.Crackladım ve güncellemede yaptım.Ama vistaya alışmak biraz zor geldi xp ye döndüm :)

teşekkurler arkadasım 33 party de flashget attım indiriyorum sabaha inşallah biter dvd çekip kurunca burdan yazarım içinde cd key varmı acaba?

Arkadaşlar yalnış parola crc hatası veriyo diyenler partları çıkartırken o hatayı kaçıncı part çıkartılırken verdiğine baksın.bende %67 olduğunda 23. part çıkartılırken veriyodu hatayı.23. partı tekrar indirdiğimde sorunsuz bir şekilde çıkardım.bazen dosyalar rapidden hatalı inebiliyo.partların hepsi sorunsuz çalışıyo.ben dvd haline getirdim.şu anda kuruluma hazır.paylaşım için çok teşekkürler.yalnız arkadaşların verdiği crack ve serialler işe yarıycakmı bilmiyorum.onuda kurunca görcem

Ellerine sağlık. İndirmeye başladım :)

çok teşekkürler indirdim çalıştı fakat activation yapamadım. yardımlarınızı bekliyorum.

beyler 64 bit vistayı nasıl cracklediniz banada anlatın şu mereti ya lütfen..

Geri