Windows ViSTA Ultimate - 64 Bit TÜRKÇE SÜRÜM!!!!

resimlerde kurbaga var baska bri server a yukle resimleri

file front diye bi site war orayada upload etmen iyi olabilir max. 1 gb alyo

ben bun u kurdum çalışıyor ama bunu crack sorunu var onu da bulup buraya eklerseniz memnun olurum bir zahmet bulup ekleyin ellerinize sağlık

vista 64 bit doğru dürüst çalışan bir crak görmedim bu crak bende ki 64 bit vistada çalışmıyor sizlere gerçekten çalışıyor mu
buna benzer kaç crak denediysem olmadı loader ekranında takılıp kalıyor sistem geri yükleme yada başlangıç düzeltmeyele bile sorun ortadan kalmıyor kaç kere format atamak zorunda kaldım
ama vistayı 32 bit olsun ister 64 bit olsun mutlaka
kurun belki başta bazı sıkıntılar yaşabilirsiniz ama zamanla hepsinin üstesinden gelirsiniz
herkese kolay gelsin
teşekkürler paylaşan arkadaşa

Hepsini indirdim sorun var setup Win32 i tanımıyor diye uyarı mesajı alıyorum :(

Link 16 Part bozuk :( sanırım YARDIM EDİN KİM YÜKLEDİYSE HATASINI DÜZELTSİN LÜTFENNNNNNN YA DA BU KONUYU KAPATSIN BİRİ YAZIK ADSL KOTANIZA EMEĞİNİZE İNDİRMEYİN İŞE YARAMIYOR :(

Ya bunları rapidden değilde başka bi yerden upload etsen çok iyi olur valla

mrb kaç part bu böle ya valla sabaha kadar inmez :D

beyler çalışıyor mu bu crack deneyen varmı?varsa nasıl yapılacağını anlatabilirmi bi kaç cümleyle....teşekkürler şimdiden...

yaw herkes şikayet ediyo bişiden. yazılan cevap kadar teşekkür yok be. ayıp arkadaşlar. herşey çok düzgün çalışıyor. partlar tam iniyor nerodan düzgün yazılıyo hatasız işallah yarın kurarım. eminim ondada sorun çıkmayacak. biraz da hatayı kendinizde arayın be. bu halde yapan varsa yapamıyorsanız bi düşünün. çok teşekkür ederim vista 64 için. şimdiye kadar çok verdiler hep eksikti. anca şimdi sahibi olduk

ArkadaŞim Download'a BaŞladim Umarim Partlarda Bozukluk Falan Yoktur Ellerİne SaĞlik Şİmdİden TeŞekkÜrler

Beyler herkez sorup duruyor 32 bit ile 64 bit arsında fark nedir diye ben sizin için araştırdım microsoft un sitesinde arasındaki 10 farkı anlatmış.Sadece Tabloya bakarak dahi aradaki inanılmaz fark anlaşılıyor.Tabi ne kadar kullanımda hissedilir onu da kurunca görecem...

http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/facts/top10.mspx

Bu arada birşey sormak istiyorum deneyenler varsa 32 bit vista driverları 64 bit vista da çalışıyormu.Çünkü dell web sayfasında 32 bit driverları vermiş 64 bit leri vermemiş de...

paylaşım için sağolasın

son 5 tane kaldı. inşallah çalışırlar. eminimki yükleyene kadar canınız çıkmıştır (benim indirane kadar çıktıda) emeğinizden dolayı çok teşekkürler. çalışırsada tadından yenmez. kararsız kaldım ilk başta mesajları okuyunca ama indirmeye karar verdim hatta indirmeye başlanadan once creak ve serialini indirdim inşallah onlarda çalışırda ozaman süper olur işte. deniyeceğim çalışırsa buradan soylerim herkeze ...

arkadaşlar partları indirdim . onları birleştirdim . çıkan dorya içerisinde bir zipli dosya daha var onu daemon tools yardımı ile sanal dvd olarak gosterdim ve bire bir kopya yaparak dvd ye yazdırdım. sonrada bilgisayarda açılışı dvd romla başlat yaptım biosda. dvd yi koydum ve cd çalıştı ama yukleme yapmadım dosyalarımı yedeklemem gerekli . işin özu sağlam ve çalışıyor tereddüt etmeden indirebilirsiniz. ancak ilk indirdiğinizde xp de açmayı denerseniz hata mesajı veriyo oda normal bozuk falan sanmayın. nedeni 64 bitlik olusu xpler 32 bit olduğunda çalışmıyor. en guzeli daemonda sanal dvd olarak gosterin onu ve bire bir kopyasını alın dvd rw nizle. o dvd cdsinide bios ayarlarını yaptıktan sonra bootable olarak çalıştırıp yukleyin. ben yuklediğim zaman yine buraya deneyimlerimi yazarım herkeze kolay gelsin çalışmıyo diyen arkadaşlar sanırım xp gibi windows dayken açmayı denediler o şekilde hata mesajı verir. kesinlikle dvd çalışıyor yukleme konumuna kadar geldim ama yuklemeden geri çıktım cd çalıştı. paylaşım yapan arkadaşa tekrardan teşekkür ederim beni 15 ytl den kurtardı. indirene kadar canım çıktı ama deydi :)

Tesekurler Kardesim Indiriom Eline Saglik Calismasada O Kadar Ugrasmissin Saol Tekrar Senin Gibiler Olduktan Nsona Sirtimiz Yere Gelmez Ins.

Arkadslar Catir Catir Calsio Valla Cok Begendim Eger Sisteminiz 64 Bit Ise Bosuna 32 Bitle Ugrasmayin Eger Dis Alaniniz Varsa Bi Tarafa Xp Bi Tarafa Vista Kurun Cok Kulanisli Oluo Arkadaslar Tesekurle Paylasim Cin

arkadaşlar benden size vistanın kesin çalışan crack veriyorum

link:http://dosyam.net/?id=npttsf
giriş şifresi ise:king_erdinç

kolay gelsin

KİNG_Erdinç

LINK OLUUU

LİNKLER SAĞLAM İNDİRDİM. SRC HATASI FALAN DA YOK...
CRACK OLAYI DA ÇOK BASİT....
KORKMAYIN İNDİRİN... bEN (1 MAYIS 2007'DE İNDİRDİM. ŞUAN YÜKLÜ BİLGİSAYARIMDA)
KESİNLİKLE 64 BİT....

%10.000 Çalışan Crack Dosyası...(Güvenlidir...)

cRACK: http://rapidshare.com/files/29075336/Vista_Crack.rar.html

Kullanımı:

1. Direk Programı kuruyoruz.
2. Normal Program Kurar gibi Yüklenmesini Bekliyoruz...
3. Restart Attıktan sonra Orijinal Vista Hayırlı Olsun...

cRACK 64 biTLik sistem de çalışmaktadır...(zaten inen dosya 64 bit)

ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR....

KARDES KURDUM AMA BIDAA NE ESKI KURULU OLAN SISTEMI ASCABILDIM NEDE VISTA YI

Bence üzerine kurmayın. C'ye formatlayarak kurun. Ben indirmeye yeni başladım. bakalım inşallah. ölmeden indirebilirim. Paylaşan arkadadaşlarda Allah razı olsun.

arkadaşlar indirmiyor part2 yi indirenler mailime gönderebilir mi [email protected] ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar 32 bit'e 64 bit'i yüklersem ne olur bir zararı var mı??

ben indirdim linkler sağlıklı öncelikle bunun için çok teşekkürler.arkadaşım 2 sorum var.
1. seriali içinde yok.acaba otomatik yazılı mı kurarken?
2. crack falan gerekli mi?

Geri