Windows ViSTA Ultimate - 64 Bit TÜRKÇE SÜRÜM!!!!

nihat4033' Alıntı:
arkadaşım indirdik güzel bir iş yapmışın emeğine sağlık olsun çok teşekkür ederim ama bilgisayar indirdiğimiz bu dosyalara ISO dosyası diyor ve açmıyor bunu nasıl kuracağız bu konuda acil bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

dostum isoyu neroda dvd ye yazdır ondan sonra bilgisayarı acarken dvd romdan ac dvd de takılı olsun devamı zaten bilindik sey..

dostum herseyden once calissada calismasada emegine saglik bu bir ikincisi calismadigini one suren arkadaslara ve olumsuz biseyler yazan arkadaslara hatirlatmak isterim 33 part rapide upload yapmak gercekten zor is zaman ve emek istiyor lutfen sikayetinizden once tesekkur ediniz simdi indirdim bugun sabah ewe gidip dwd ye cekerim aksam (cok ii biliyormki calisacak) sonucu yazarim. crack veren arkadasada tesekkur ediyorm emegine saglik...

dostum kurdum crack da yaptim catir catir kullaniyorum indiripde kullanaman olursa bana istedigini yazsin emege saygi

Arkadaşlar bu kotanın tamamı nerdeyse ya..
kotalı arkadaşlar birbirine dvd ye yazıp kargo ücretini karşı taraf ödeyecek şekilde gönderirse iyi olur böylelikle dvd paylaşım zinciri kurarız..sokakta satan dvd cileri zengin etmemiş oluruz..ama bunun için önce indirmiş birinin dvd ye çakip göndermesi lazım..var mı dvd paylaşımı başlatacak bir arkadaş?

qurkann' Alıntı:
Arkadaşlar bu kotanın tamamı nerdeyse ya..
kotalı arkadaşlar birbirine dvd ye yazıp kargo ücretini karşı taraf ödeyecek şekilde gönderirse iyi olur böylelikle dvd paylaşım zinciri kurarız..sokakta satan dvd cileri zengin etmemiş oluruz..ama bunun için önce indirmiş birinin dvd ye çakip göndermesi lazım..var mı dvd paylaşımı başlatacak bir arkadaş?
yokmu kimse ya

arKaDa$Lar ßen indirDim YüqLeDim Sorunsuz ÇaLı$ıyor Serial İsteyenlerDe
Serial : YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8

slm.umarım linkler ölmeden bende faydalanabilirim eger patlarsa tekrar upload edermisin?güzel paylaşım.cok saol.

slm arkadaslar, öncelikle bu 33 part i yüklegene binlerce tesekkür ediyorum. ben 33ünüde indirdim, ultraiso nan ayri bir dosyaya cikarttim, ve onlari dvd ye yazdim ama boot etmiyo. ama bir orjinal windows xp cdsini boot ediyo. problem nerde anlamadim, bana acikca su isi anlatan olurmu?

artik windows vista istiyorummmmm!! :durdurun

Şimdi indirmeye başladım bende... linkleri kontrol ettim az önce tamamı full olarak çalışıyor!!!
Şifre hatası war falan denmiş ne derece doğru bir bilgi verirmisiniz...
Daha önce yükleyen birileri warmı?

bende indiriyorum kotalı kullanıcıyım inşallah bazı arkadaşların dediği gibi çalışıyordur yoksa kota boşa gider

Arkadaşlar kotaya kıydım indirdim ve kurdum çatır çatır çalışıyor bir sürü sey söylenmiş ama mükemmel çalışyor.seriali Ertancan kardeşimiz vermiş (Serial : YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8) bundan kurun ve bir önceki sayfada da crack var onu da aktive ettim super bişey bu vista herkese tavsiyem seal kardeşimize sonsuz teşekkürler...

Paylaşım için saol indirmeye başladım bile az kaldı 5 tane partıda indirdimmi artık bende vistaya geçiş yapıcam..

öncelikle paylaşım için tşk ben bütün partları indirdim sorunsuz rardan çıkarıyosun bir sorun yok cdye çektim kuruyorum setubu çalıştırmıyor hata veriyor sorunlu anlayacağınız tekrar çektim cdye yine aynı çalışmadı herşey boşa gitti

Arkadaşlar 31. part'ta resimdeki hatayı veriyor ne bu yav anlamadım iki tane part kaldı 31. partıda indirdimmi tamamdır...

Arkadaşlar 31. part'ta resimdeki hatayı veriyor ne bu yav anlamadım iki tane part kaldı 31. partıda indirdimmi tamamdır...

f_adsz2m_6b706e6.jpg

seallll' Alıntı:
2ef5bw3.jpg

paylasım için tessekkurler arkadasım. butun partlar calısyoo sorun yok! ben indirdim ve kurdum. resimde vistan orjinal gorunuyo.. sende aktivasyonu içinn patch varmı??? varsa onu da upload edermisn?
saygılar... kolay gelsin

mikail1246' Alıntı:

f_adsz2m_6b706e6.jpg

olum sen merak etme ben onu indiririm sen geri kalanını indir

Tamam indirdim onuda Gerek kalmadı hepsini indirdim erdal abi Sen sadece kendilerininkini indir.

Arkadaşlar indiremeyen yada kotasına kıyamayan varsa ben dvd ye çekip kargo ile yollarım ücret 10ytl... irtibat için pm den yada msn adresimden ulaşabilirsiniz...
[email protected]

Yav bu konuyu neden sabitlemiyorsunuz yoksa konu arka sayfalarda güme gidicek.. Bu konudan yararlanacak daha çok kişi var

linkleri yenileseniz tam süper olacak. sadece part.1 inebiliyo bende :Sopa :saskin :D

tabi ilk 5 partı denedim.

Selam arkadaşlar partların hepsini indirdim ama kurulumu yapamadım yardımcı olur musun ?...

Daha sonra düzgün bir şekilde çıkarma iletimi gerçekleştirdim

Daha sonra nero dan imagesini aldım

Daha sonra dediğiniz gibi nero’dan dvd ye yakma işlemini gerçekleştirdim .

[/URL
]

[URL=http://imageshack.us]

Bunun için yeni hdd kullandım c sine format attım ama kurulumu gerçekleştiremedim . vistayı boot edemedim kurulumunu yapamadım . kurulumu dvd-r ile yaptım bunun bir etkisi olabilir mi ? yanlış yaptığım bir şey mi var yardımcı olur musunuz ? sinir oldum kurulmuyor arkadaşlar kuranlar bir yardımcı olabilirler mi? …
Teşekkürler

arkadaşlar kendi sorumu cevabını araştırarak buldum deneme yanılma yöntemi ile iso haline getirdim partlardan çıkardığımız 3.344.636 kb winrar arşivini sağ tıklayıp birlikte aç deyip neroyu gösterdim sonra yazma işlemini gerçekleştirdim sonuç 64 bit vista çalışıyor ....
arkadaşım emeğine sağlık yeniden teşekkürler uğraştım ama sonunda başardım :) + rep

Geri