Windows ViSTA Ultimate - 64 Bit TÜRKÇE SÜRÜM!!!!

ashilles' Alıntı:
arkadaşım 64 biti kurman için önce cpu-c programını indir ve bilgisayarının özelliklerini kontrol et yani işlemcin 32bit mi 64 bit destekliyormu bu programla görebilirsin eğer 64 bit destekliyorsa kurabilirsin fakat sana tavsiyem 32 bit kurmandır çünkü 64 bitde her programı kullanamıyorsun + vista kullanacaksan benim şahsi görüşüm 1gb ramın olmasıdır 1 gb altında ramın varsa bilgisayarın biraz kasar ve vista kullanmaktan zevk alamazsın makinen ne olursa olsun microsoftun verdiği gereksinimler dışında benim şahsi görüşüm ( vista kullanıcısı olarak ) minimum p4 2.8 işlemci 40 yada 80 gb hard disk 1 gb ram min. 128 ekran kartı tavsiyemdir bunlar olursa gerçekten vista kullanıyorum dersin ve bu işletim sistemini zevkle kullanırsın

cpu-z : http://www.cpuid.com/download/cpu-z-139.zip

Arkadaşım beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Vista'ya sistem tamamen piyasada oturana kadar geçmiycem. Zaten bilgisayarım da uygun değil sanıyorum. 2004 model IBM Lap-Top.

arkadaşlar bu 64bit pc ile 32bit pc arasında fark nedir 32bitlik pc ye 64bit kurarsak ne olur
bu biri anlatırsa sevinicem

adraayak' Alıntı:
arkadaşlar bu 64bit pc ile 32bit pc arasında fark nedir 32bitlik pc ye 64bit kurarsak ne olur
bu biri anlatırsa sevinicem
Teknoloji bakımından pek bir bilgi sahibi değilim ancak bildiğim tek şey 32bitlik cpu 4GB ram belleğini desteklerken 64bit cpu bunların çok üstünde terabyte mertebesinde bellekleri destekleyebiliyor.. Yani eğer 8GB RAM takılı bir pc bulursan bunu ancak 64bitlik bir cpu ile çalıştırabilirsin..

Eğer 32biti destekleyen bir cpu barındıran pc varsa buna 64bitlik vista kuramazsın.. yükleme sihirbazı yüklemeye başladığı anda bu kontrolü yaparak yüklemeye devam ediyor..

Tşk..kardeş ellerine emegine saglık inidiren indirir boşuna tatışma bazılarıyla

harbiden çok teşekkürler arıyodum bende
64 bit amd semprom +2800 işlemci var inş olur

bu finalmi sorunsuz kuran varmı haber verirseniz sevinirim

LİNKLER SAĞLAM İNDİRDİM. SRC HATASI FALAN DA YOK...
CRACK OLAYI DA ÇOK BASİT....
KORKMAYIN İNDİRİN... bEN (1 MAYIS 2007'DE İNDİRDİM. ŞUAN YÜKLÜ BİLGİSAYARIMDA)
KESİNLİKLE 64 BİT....

%10.000 Çalışan Crack Dosyası...(Güvenlidir...)

cRACK: http://rapidshare.com/files/29075336/Vista_Crack.rar.html

Kullanımı:

1. Direk Programı kuruyoruz.
2. Normal Program Kurar gibi Yüklenmesini Bekliyoruz...
3. Restart Attıktan sonra Orijinal Vista Hayırlı Olsun...

cRACK 64 biTLik sistem de çalışmaktadır...(zaten inen dosya 64 bit)

ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR....

BEYLER İNDİRİPDE KURMAYI BASARAN VAR MI? BEN İNDİRDİM KURULUM BASLADAN ONCE İNSTALL.WİN dosyasında hata oldugunu soyluyor ve kurmuyor. Problem nerde ? indirip kuranlar yardım cı olursa sevinirim..

nightashes' Alıntı:
BEYLER İNDİRİPDE KURMAYI BASARAN VAR MI? BEN İNDİRDİM KURULUM BASLADAN ONCE İNSTALL.WİN dosyasında hata oldugunu soyluyor ve kurmuyor. Problem nerde ? indirip kuranlar yardım cı olursa sevinirim..

Arkadaşım install.win dosyası bozuk değil...4x ile kaliteli bir dvd'ye bas iso dosyasını...
Sonra da normal windows kurar gibi boot yapıcaksın.yani bilgisayarı VİSTA dvd'sinden açıcaksın.
tABiki de bunlardan önce bilgisayarının işlemcisi 64 bit mi??? cpu-z programıyla kontrol et....

LİNKLER SAĞLAM İNDİRDİM. HİÇ BİR HATASI FALAN DA YOK...
CRACK OLAYI DA ÇOK BASİT....
KORKMAYIN İNDİRİN... bEN (1 MAYIS 2007'DE İNDİRDİM. ŞUAN YÜKLÜ BİLGİSAYARIMDA)
KESİNLİKLE 64 BİT....

%10.000 Çalışan Crack Dosyası...(Güvenlidir...)

cRACK: http://rapidshare.com/files/29075336/Vista_Crack.rar.html

Kullanımı:

1. Direk Programı kuruyoruz.
2. Normal Program Kurar gibi Yüklenmesini Bekliyoruz...
3. Restart Attıktan sonra Orijinal Vista Hayırlı Olsun...

cRACK 64 biTLik sistem de çalışmaktadır...(zaten inen dosya 64 bit)

ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR....

arkadaşım ben şimdi indiriyorum öncelikle teşekkür ederim. eyer işe yararsa bin kere teşekkür ederim. ama 3 sayfada başka linklerde var. Acaba bu farklı bir kişimi.. ccr hatası veren varmı?

Arkadaşlar indirme bitti hata vermedi ama toplam boyut 3,15 gbyt acaba doğru sürümmü.?
bunun seriallı nedir. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
Ya bu arada ben gercekten sömürgeci olmak istemiyorum yani bende birşeyler paylaşmak istiyorum umarım bunu beceririm. şimdiden herkese teşekkürler.......

kardeş paylaşım mükemmel gerçekten çok teşekkürler. Hala akılarda soru işareti varsa ben indirdim kurdum tıkır tıkır çalışıyo

ssinanyil' Alıntı:
kardeş paylaşım mükemmel gerçekten çok teşekkürler. Hala akılarda soru işareti varsa ben indirdim kurdum tıkır tıkır çalışıyo
dostum girdiğin keyi buraya verirmisin

selam seallll nickli agam
cok güzel bişi yapmışın ama ufak bi sorum olcak
32 bit ile 64 bit arasındaki fark ne açıklayabilirmisin? Ben Vista Ultimate 32 bit kullanıorm. Şimdi dielim ben 64 bit vistayı sağ salim indirdim ve kurdum.. Karşıma ne gibi avantajlar çıkcak? Farkı nedir? Bilgi verirsen sevirinirim bu arada emeğine sağlık.

hepsini indirdim ancak açtığımda tek winrar dosyası açılıyor yani birleşiyor ancak o tek winrar dosyasını açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

kardeş eline sağlık indirdim ama kuramıyorum bu ıso dosyasıymış bunu nasıl çevireceğim bu konuda acilen yardımcı olursan sevişnirim şimdiden teşekkürler

arkadaslar 64 bit yazılımlar olmadan bu sürüm pc deki hızı arttırırmı acaba_ performans olarak?

arkadaşım indirdik güzel bir iş yapmışın emeğine sağlık olsun çok teşekkür ederim ama bilgisayar indirdiğimiz bu dosyalara ISO dosyası diyor ve açmıyor bunu nasıl kuracağız bu konuda acil bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

Geri