Windows Vista Ultimate 32 Bit Türkçe + Aktivasyon-Resimli anlatım içinde

Bu cracklerin suan alternatifi henuz yok...ama arkadaslarımız sadece sorun olursa cevap yazıyor...

arkadaşlar bu dahil denemediğim hiç bir crack kalmadı ultimate sp1 kurdum fakat bi türlü akitve edemiyorum.
sanırım ilk crackları kurarken hatalar oluştu ve ondan sonraki hiçbir crack işe yaramadı. bu soruna bi çare bulacak baba yiğit warsa yardım etsin lütfen. sonraki crackları hatasız uyguladım, hatta daha önce vista kuran arkadaşlarımla uyguladık ama onlarda bi çare bulamadılar. yardımlarınızı bekliyorumm. acil cevap yazarsanız sevinirim 6 gün kaldı etkinleştirmeye.

S.a kardeşlerim. kusura bakmayın ama senin crack vista 64 bit ultimate edition için geçerli değil. deniyorum olmuyor.

S.a Arkadaşım ben senin bu verdiğin bu crack'in aynısıyla 4 ay önce çok uğraştım ama vista bunu yemiyor yinede eline sağlık tabiki sakın yanlıs anlama amacım seni kötülemek değildir elimde cracksiz Vista Ultimate Var ve crack falanda yapmıyorsun sadece ingilizce ve Türkçe dil paketide ayriyetten mevcut kurulumun bittikten sonra denetim masasında dil seçenegini değiştiriyorsun ve tükçe oluyor hemde orjinal eğer kabul görürsen sana yollamak isterim sende gör en azından Cevabını beklıyorum...

elindeki vistayı yayınla burda da herkes kullansın kardeş var deyip geçme varsa paylaş

eyw emeğine sağlık vistayı kurdum crack yaptım şuan orjinal gözüküyor..

Güzel paylasım eline saglık.
Tesekkurler...

Çok sağol güsel paylaşım sorun yok. :)

kardeş bu rar ın şifresi ne

Krak-serial rar şifresi hepsi var içinde

Biz Eğitimin ve Eğitim Setlerinin PAZARLANMASINA KARŞIYIZ!

kardeş vista ultimate 32bit ler için crack activatör'i çektim.
rar açılmıyor. şifre istiyor.
şifresi nedir

kardesım bunun rar sıfresı nedır

Geri