Windows Vista + Office Ultimate Türkçeyi Bootable Yapabilmek

fsr

New member
Reaction score
0
Windows Vista + Office Ultimate Türkçeyi Bootable Yapabilmek (Sorun Çözüldü)

fsr' Alıntı:
Arkadaşlar aramadığım yer kalmadı. Bu iş nasıl yapılacak. Rapidden yayınlanan Windows Vista Ultimate Türkçe lerden birini indirdim ama iso image çıkmadı. Dosyalar açık halde çıktı rar dosyalarından. 24 parçalık bir yayındı. İçerisinde tüm dosyalar var xp üzerinden kurulumda başlıyor setup.exe yi çalıştırınca. Ama ben bunu bootable yapmak istiyorum. Microsoft Corporation.img dosyasını Önceki ingilizce RTM sürümden iso buster ile çektim ve ultra iso ile bootable yaptım. İso buster ile yaptığım image soyasının yapısına baktım bootable kısım görünüyor, iso kıdmında doyaların kısaltılmış halleri son kısmında asıl dosyalar göründü ama bu kısım udf değil. Farklı bir sembol koymuş ultra iso. Neyse dedik dvd ye yazdırdım ama sonuç hüsran. Açılışta dvd ile açarken No Emulatin dedi kaldı. Bu dvd içerisine Office Ultimate Türlçeyi de yerleştirdim. Ama bu nasıl bootable olacak çözemedim. Ben Rtm deki img dosyasının sorun oluşturduğunu düşünüyorum bu yüzden elinde tükçe vista ultimate i iso olarak indirenlerden ricam iso buster ile bootable kısımdaki img dosyasını gönderebilirmisiniz. Herhangi bir yere upload edebilirsiniz veya mail atabilirsiniz [email protected].

Ayrıca bu işi farklı yolla yapan bir arkadaş varsa tecrübelerini de beklerim. Belki sorun ultra iso da. Nero ile yapmaya kalkınca "iso diske 2 gb dan büyük yazamazsın diyor" install.wmi denen dosya böle büyük. RTM ingilizce dvd yapısına bakınca iso da readme koyup uyarı dosyası koymuşlar uyarıda da ""This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification yazıyor. bootable kısmı var en sondaki kısım udf ve dosyalar burda. Ben bu yapıyı yapamıyorum. Bootable udf ve iso diye bir şey yok. Nero da udf/iso var o da bootable değil. Şimdiden herkese teşekkür...

Arkadaşlar sorun magic iso ve ultra iso ile çözülmüştür...

ne yaptığını anlamadım... dosyaları indirdiğindekten sonra partları açtın sonra neldu açıkca yaz yardımcı olmaya çalışayım....

kolay gelsin....

Arkadaş vlite programı indir ve dosyada değişiklik yapmadan vlitenin image seçeneğini seçip image cıkartırsan boot yapmış olursun. Kolay gelsin.

Geri