windows u tek tıkla acin

Slaughter

New member
Reaction score
0
tek tıkla windows

Bu yöntemlerle bilgisayarınızı Mouse sağ tuşu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalıştırmanız mümkün. Bütün bu ayarlar için önce BIOS ’a girmemiz gerekecektir. Bunun için bilgisayarınız açılırken DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır. BIOS da ’INTEGRATED PERIPHERALS’ bölümüne girin ve ’Power On Function’ ayarını bulun. Burada genel olarak ’Button Only’ seçeneği seçilidir. Bu kısmı ’Mouse Right’ yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.Bir diğer alternatif ise bu bölümü ’Password’ olarak ayarlarsanız ’KB Power On Password" kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz.
power dugmem cok kucuk parmagim sigmio yok efenim cok uzak ugrasamiom dienler icin 1 e 1 ;)

saol ben password le açıyorum genelde :D

bunu daha öncede denedim ama benim biosumda böyle bir ayar yok yinede emeğine sağlık

cakarakus' Alıntı:
bunu daha öncede denedim ama benim biosumda böyle bir ayar yok yinede emeğine sağlık

Bahsedilen özelik yanılmıyorsam win 98 için geçerli :) o yüzden olmayabilir

ahaha valla benim adım hıdır elimden gelen budur :) kusura bakma asker arkadaşım

sağol üstad paylaşımın için..

sen de sağol seven "http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=6690&highlight=windows+ipu%E7lar%FD" için.attım arşive

Sağolasın ben zaten kullanıyorum mause çift tıklama yada klavyeden üst tuşuna başmak yeterli oluyor...

bu xp de de oluyo kullanıyom ..... gerçekten hoş oluyo hele pc den anlamayanlar aaaaa.... nasıl açtın gibi bi tepkiyle karşılık veriyolar dikkat etmiyolar ki klavyeye basiom

arkadaslar bu ozellik bazı bioslarda
var her biosta yok
birde bu konu daha onceden verilmiş
gib bi his var içimde ama neyse
eline saglık ugrasmıssın gercekten emegine saygı
icon12.gif

BU özellik Asus board larda var bilginize...

işletim sistemi ile alakası yok bu olayın her bios ta olmaz genelde asuslarda var.

Genelde ASUS'lardamı var? :) Gigabyte'ların eski modellerinde bile var!

Geri