Windows PremiumXP Sp3 Full Tr Drivers+Programs {MSDN}

ya kuran arkadşlar ben cd yazdırdım kurulum başladı ancak 3-4 yerde eksik dll ler falan buluyoo ve kurulum bitti pc açılıyoo ekran birbirine girmiş şekildehiç bir şey görünmüyor yardım 16x de yazdırdım cd de sorun olduğunu sanmıyorum

kardeş öncelikle teşekkürler indirdim dvd yazdırdım kuruluma geçiyor fakat ilk başta windows dosyaları kurluyor da takılı kalıyor bunun sebebi ne bi yardım et

not:2 defa dvd ye yazdırdım ayrı ayrı bozuktur diye dvd

aynı sorun bende de oldu belli bi süre sonra mavi ekranda takılı kalı kalıyor cd okumayı bırakıyor. cd yi çıkarınca uyarı da vermiyor. konuyu açan arkadaş nerelerde acaba. konuyu açıp kayboldu.

Ben Kurdum Herşey Güzel Memnunum Yanlız Windows Orjinallik Taramasından Geçmedi Kendi Imkanlarımız Ile Orjinal Hale Getirdik.

arkadaşlar sakın indirmeyin çalışmıyor.çalışıyor diyenlerde doğru söylemiyor.virüs uyarısı veriyor

hocam indirdim ama vülüs burdu D yede gecti önun yüsünden D yede format cekecem ama İ

arkadaşlar exaradyo die bi program var.o virüs barındırıyor.kesinlikle indirmeyin.bilgisayarım kafayı yedi.çok ağır işlem görmeye başladı. işte kanıtı

beyler güncelleşmiş antilerle trattıgınızda virus buluyorsa buluyordur o zmn yuklemeyn
TNC ye aitsede alıntı yazılırdı
modifiyeli xplerde genelde virus olma ihtimali vardır ii arastırın
eger yoksa tskler arkadasım...

Eline SağLık
MD5 değerLeri nedir onu anLayamadım

Çok süper her şey güzel ama ben bilgisayarı şifreledim şimdi şifreyi kaldıramıyorum. nasıl kaldırabilirim acaba? yhardımcı olacka var mı acaba

Eline sağlık güzel görnüyor ama rar şifresi hatasından bıktım bu md5 nedir bir anlatin yaw rardan cikar diyorum sifre soruyor sifre yok ortalıkta iyice sıkıldım bu işten

güzel çalışma sağol

Emegin Icin Tesekkür Ederim Part 1 Gecersiz Adres Uyarısı Veriyor Ilgilenebilirsen Sevinirim

Bütün partları indirdim ama şimdi virüs var diye açmaya çekiniyorum ..

Virüs için bir yöntem var mıdır ?

Durup dururken makinaya virüz bulaştırmayalım.

Geri