windows live messenger yardım!!! ??

pecitears

New member
Reaction score
0
Live messengere ın son sürümü bilgisayarımda kuruluydu. öncelikle denetim masasından sildim ancak başlat ve programfiles klasörelerinden silinmedi ve manuel olarak sildim. şimdi yeniden yüklemek istiyorum ama yüklenmiş görünüyo. sanırım bi şekilde tamamen kaldırmam gerekiyo. bir türlü çözemedim. şimdiden teşekkürler

arkadaşım w.live 2009 böyle sorunlar yapıyor çözüm olarak ilk önce your uninstaller ile bütün dosyalarını kaldır snra 8.5 vb.. yüklee..
olmassa formata gidebilirsin..

Arkadaşım öncelikle çalışan programlarını kapa...dokumen and settings kalsörü içinde biyerlerdede olması lazım onun uzantısı tam bi bilgim yok okonuda..ama gizli klasörlerin içinde olması laızm....
neyse..

Myuninstaller ile kaldırmayı dene burdan indir..
http://rapidshare.com/files/216728856/myuninst.zip.html

Başka bir program tarafından kullanılmaktadır silinemez kaldırılamaz fln uyarısı gelirsede
Unlocker ile silmeni tavsiye ederim...
http://rapidshare.com/files/216729474/unlocker1.8.7.rar.html

dostum myuninstaller ı indirdim evet bir kaç live aracını kaldırdı ama messenger ı bulamıyor. sanırım gizli klasör şeklinde. halen silemiyorum. unlocker denen programda sağ alt köşede icon olarak çıkıyo. hiç bir şekilde açılmıyo ya da kullanamıyorum. yine de teşekkür ederim

başlat/çalıştır/regedit yaz

kayıt defterinden HKEY_LOCAL_MACHINE yi bul ordan softwareyi aç oradanda Mıcrosofta gir
ve ordan windows live ı bul sil kaydetip cık ve reset at

bu kadar

Dostum regeditten silmiştim zaten. ancak malesef sorun çözülemiyor. messengerın her versiyonunu yüklemeyi denedim. dandik, antika windowws messenger bile çalışmıyor. msn içinde pc ye format atmakla uğraşmak işime gelmiyor.

MADEM kayit defterinden sildim diyorsun o zaman sunu bir dene
Baslat>calistir>RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove>enter
yorumunu diger üyeler icin buraya yazabilirmisin !

Geri