Windows Live Mail Beta

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
TR-TR_SS_mail.jpg

Bu nedir ?

İletilerinizi kolayca okuyabileceğiniz, gönderebileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz hızlı ve basit bir e-posta. "Beta" kısmı devam eden bir süreç olduğu anlamını taşır, bu nedenle doğru oluşturulduğundan emin olmak için girdiniz gerekiyor.

Size sundukları

• İletilerinizin, gelen kutunuzdan çıkmadan okuyabileceğiniz önizlemeleri
• Sürükle ve bırak yönetimi

• Microsoft Outlook kişilerinizi kolayca alma

• Önemsiz veya sahte e-postalar üzerinde tek tıklatmalık denetim
• Sağ tıklatmanın gücü-yanıtla, sil ve ilet
• 2 GB'lık depolama (2 GB = 2.000.000.000 bayt)

yahoo_trtr.jpg

Sık Sorulan Sorular

Nasıl görüş bildirebilirim?

Lütfen hataları ve sevdiğiniz, sevmediğiniz, istediğiniz ve gereksinim duyduğunuz özellikler hakkında görüşlerinizi ekibimize bildirmek için bu siteye gidin.

Geçerli hesabımdaki tüm e-postalarımı, kişilerimi ve diğer bilgilerimi Windows Live Mail Beta'da görebilecek miyim?

Evet. Ve ayrıca Microsoft Outlook ve Outlook Express'ten de kişilerinizi alabilirsiniz.

Windows Live Mail Beta'da klavye kısayolları var mı?

Şu an varolan klavye kısayolları aşağıdadır:
Sonraki ileti veya kişi: ]
Önceki ileti veya kişi: [
İletiyi veya kişiyi aç: Enter tuşu
İletiyi sil: Delete tuşu
Gelen kutusuna veya kişilere geri dön: Esc tuşu
Sonraki klasör veya kişi grubu: Ctrl ]
Önceki klasör veya kişi grubu: Ctrl [

Ekleri nasıl karşıdan yükleyebilirim?

Yalnızca karşıdan yüklemek istediğiniz eki tıklatın.

E-posta iletisine bir fotoğrafı nasıl ekleyebilirim?

Attach (Ekle) açılan menüsünden File (Dosya) öğesini seçerek e-posta iletilerinize fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Görüntü adımı değiştirebilir miyim?

Adınızı, konumunuzu ve diğer kişisel bilgilerinizi değiştirmek için Windows Live™ Mail Beta arabirimindeki "Options" (Seçenekler) sayfasında "Profile" (Profil) öğesini tıklatın.

Windows Live Mail Beta, Microsoft Internet Explorer'ın hangi sürümleriyle çalışıyor?

Windows Live Mail Beta, Internet Explorer sürüm 6.0 ve üstü tarafından desteklenmektedir.

Windows Live Mail Beta'yı artık kullanmak istemiyorum. MSN Hotmail'i kullanmaya nasıl geri dönebilirim?

Windows Live Mail Beta'yı kullanmayı durdurmak için Windows Live™ Mail Beta arabirimindeki "Options" (Seçenekler) sayfasında "Beta opt-out" (Beta'dan vazgeç) öğesini tıklatın.

Windows Live Mail Beta'da sahip olduğum depolama miktarı nedir?

Windows Live Mail Beta'yı kullanan herkes 2GB* depolama alanına sahiptir. Bu sınıra 50MB kaldığında, bildirim e-postası alırsınız. Çoğunuz için 2GB'lık depolama kapasitesi iletileri silmeye başlamadan önce birkaç yıl için yeterli olacaktır..

K A Y D O L

mailimi açınca sol üst köşede çıkıp duruodu [Join Windows Live Mail Beta] die, hep merak ediodum ne bu die :p

yanıtımı aldım sanırım, çok teşkürler : )

tavsiye edermisiniz? :eek:

1 seneye yaklaşıyo tester dık sanırım artık public oldu beta, bi sorununu görmedim, bağlantısı aşırı yavaş olanlar yawaş açacaktır sayfayı ama ondan sonrası hızlı gayet..
bi mail açmak için tekrar sayfa yüklemiyo, kendi içinde frame de açıyo güzel bişi, boyut değiştirilebilir Reading pane var yane mail okuduğunuz yerin boyutunu deiştirebiliosunuz, kendi temanızı seçebiliosunuz ve sanırım şu piç olan xss açığını bi çok kişi live mail beta kullanıcılarına yediremiyorlar ancak bu demek değilki çok güvenli..
ama normal hotmailden iyidir.. + tavsiye

freemitnick'in de dediği gibi, bağlantısı ve makinası yavaş olanları biraz

kasabilir, şahsen ben hem antika makinalarda takıldığım için livemail'i kullanmayı

düşünmedim, bir kez geçtim baktım bi mail okuyacaz diye 10dk geçiyor, geri eski

haline döndüm.. artık alıştığımız gibi götürüyoruz.. ama bu saydıklarım harici için

tabiki çok güzel ve kullanışlı, tavsiye ederim..

Geri