Windows Lisanslama V3.0 " Xp, Vista, Windows 7, Of Microsoft ürünlerini lisanslama

usta harbiden bu win 8 ne alaka yaw daha çıkmadan.çıkınca program kendini mi güncelliyor :) bide bununla lisanslayınca xp den güncellemeleri yapabiliozmu.o kısmını anlamadım.

usta harbiden bu win 8 ne alaka yaw daha çıkmadan.çıkınca program kendini mi güncelliyor :) bide bununla lisanslayınca xp den güncellemeleri yapabiliozmu.o kısmını anlamadım.

Bu Programın yazılımını ben yapmadım ama yazılımın sahibi Win 8 çıkınca onuda ekleyeceğini belirtmiş şuan cracki yok ..Xp olayına gelince güncellemeleri alabilirsin bir sorun oluşturmaz..

peki kardeş bn legal xp ile orjinalleştirdim onunla yaptığım pc nin güncellemeleri olurmu.cok merak edıom coktandır bu legal xp yı kullanıom ama hıc windows guncellemelerını almadım.guncellemelerı almamda problem olurmu.bilgin warsa bilgilendirirsen sewinirim.kolay gelsın

peki kardeş bn legal xp ile orjinalleştirdim onunla yaptığım pc nin güncellemeleri olurmu.cok merak edıom coktandır bu legal xp yı kullanıom ama hıc windows guncellemelerını almadım.guncellemelerı almamda problem olurmu.bilgin warsa bilgilendirirsen sewinirim.kolay gelsın

Güncellemeler işletim sistemindeki hataları gidermek ve yeni uygulamaları desteklemek amaçıyla yayınlanır..Kesinlikle güncellemeleri almanı tavsiye ederim..

Güncellemeler işletim sistemindeki hataları gidermek ve yeni uygulamaları desteklemek amaçıyla yayınlanır..Kesinlikle güncellemeleri almanı tavsiye ederim..

işte benimd demek istediğide o zaten.ama legal xp ile aktive edilmiş bir pc de güncellemeleri yapabilirmiyiz.yani yakalanma gibi bir durum olmazmı.bu konuda bir bilgin varmıdır diye sordum kardeş.:help:confused1:

işte benimd demek istediğide o zaten.ama legal xp ile aktive edilmiş bir pc de güncellemeleri yapabilirmiyiz.yani yakalanma gibi bir durum olmazmı.bu konuda bir bilgin varmıdır diye sordum kardeş.:help:confused1:

O bahsettiğin programla daha Önce bikaç Xp lisanslamıştım herhangi bir sorun olmadı güncellemelerde..

office 2010 deneme sürümü aktive etmiyor..nasıl olcak

office 2010 deneme sürümü aktive etmiyor..nasıl olcak

Çalıştırdıktan sonra işlemler tamamlanmadan programı asla kapatmayınız.

1: SETUP 1.3 isimli programı çalıştırdıktan sonra "Install/Uninstall KMService" butonuna tıklayın...
Gelen diğer tüm pencelerde klavyenizden ''Y'' tuşuna veya ''Enter'' tuşuna basıp devam edin.
İşlemler bittikten sonra tekrar ''Enter'' butonuna basın.
Daha sonra ''SETUP 1.3'' isimli programı kapatmadan:
"Activate Office 2010 VL" butonuna tıklayın, gelen pencerede "Press any key to exit..." uyarısı gelene kadar bekleyin...
Daha sonra ''Enter'' tuşuna basınız...

2: Artık ''SETUP 1.3'' isimli programı kapatabilirsiniz.

Lisanslama işlemi başarı ile tamamlanmıştır.

en alttaki linke tıkladım virüslü dosyayla karşılaştım :(

harikasın dostum :) Teşekkürler.

windows 8 nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

başka bir link verebilir misiniz acaba, buradan indirmeye çalıştığımda ip limitiniz dolu deyip duruyor...

Geri