Windows Klasik Tema sorunu.. Yardım!

whoisthetylerdu

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kolay gelsin.. Windows xp işletim sistemi kullanıyorum..

Bir sorunum var.. Windows Klasik Temasında bulunan farklı renk düzenlerini bulamıyorum..
Örnek olarak: Akçaağaç, Arduvaz, Patlıca, Windows Klasik, Yüksek Karşıtlı... vs..

Bunları bulmak ve bilgisayarıma yeniden eklemek istiyorum.. Acaba bunlar windows xp'de hangi klasörde saklanıyor.. Biraz zor bir soru biliyorum ama yardımlarınızı bekliyorum..

Sadece hangi klasörde, tam olarak nerede olduğunu söyleyebilirseniz, bir şekilde sorunumu çözeceğim.. Xp cd'sinde tekrar onar yapmak istemiyorum.. Bana sadece bu dosyaların nerede olduğu sorusunun cevabı yeter.. Sorunumu çözerim..

Umarım anlatabilmişimdir.. Şimdiden teşekkürler..

kardeşim bildiğim kadarıyla renk düzenlerini Xp .dll altında tutuyor. Eğer bu renk düzenlerini göremiyorsan büyük olasılıkla Xp yi Style XP- Xplus - MicroXp Vb. gibi bir çok özelliği-eklentisi çıkarılmış oynanmış bir Xp'den yüklemişsindir ya da kullanılmayan dosyaları temizleyen bir yazılım kullanmışsındır. TuneUp isimli programı yüklemeni ve ayarları default yapıp tekrar bakmanı öneririm. Olmazsa dediğim gibi bir XP kullanmışsın veya temizlemişsin demektir.

teşekkür ederim dostum.. aslında olmamasının sebebi çok da umrumda değil.. tek ihtiyacım olan.. bu dosyalar (renk düzenleri)
bunlar xp'de nerede olduğunu söyleyebilecek biri varsa süper olur.. şu şu şu dosyalardır diyerek.. o kadar.. tekrar teşekkür ederim.. ve tekrar yardımlarınızı bekliyorum..

Geri