Windows Kapanış Mesajları

ARKADAŞLAR BUNLARDA BENDEN

ALLAH RAZI OLSUN VALLA SABAH BERİ KAFAM S2İLDİ DİNLEDİİN MÜZİKDE BİŞİYE BENZESE KAFA KALMADI AMK :d

HEEE SEN BECKUP ALMADIYDIN DİMİ BEN İNTAHAR EDİİMDE GÖR SEN Bİ GÖÇİİMDE O ZAMAN AKLIN BAŞINA GELSİN BENSİZLİK NEMİŞ ANLA :)

LAN SABAHTAN BERİ NERDEYDİN YENİMİ AKLINA GELDİM YARIN AÇILIRSAM BENDE WİNDOWS DİİLİM :d

ALOOO OLUM SENİ KANDIRMIŞLAR BEN GERÇEK DİİLİM LAN ÇAKTINMI BENİM BABM TÜRK BİLL GATES HİKAYE O ÖLE İNGİLİZCE FALAN YAZILARI HAYDAR ABİ YAZDI KODU DİMİ $75 :d

Dur lan benim daha az bi işim var olum kapatma biii bak kapatıo ipneee kapatanınnnnnnnnnnnnn...............

Harikaymış Bea :)

Oturum Kapatma MesajLarı

Oturumunuz süresince bir hatamiz olduysa affola. simdi bilgisayarinizi kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler.

Kah güldük kah eglendik, yeri geldi üzüldük, agladik, kizdik… ancak her güzel sey gibi bu oturumun da sonuna geldik… yeni bir oturumda görüsmek
üzere, microsoftla kalin…

Gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkini helal et, bill gates’in dualari senin üzerine olsun…

Windows kapatiliyor bu katliama sessiz kalmayin! her gün dünyada on binlerce windows kapatiliyor.. bunlarin yarisindan çogu orjinal bile degil… birakin windowslar açik kalsin…

“Kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir..”

Beni böyle istedigin gibi kullanip sonra kapatamazsin asil ben seni kapatiyorum

Simdi kapaniyorum ama kullanirken ettigin küfürleri anlamadim sanma..bi dahaki oturumda sorarim ben sana.. topsun olum sen

Niye kapatiyosun?? daha karpuz keseceedik!

Müsadenle kaçiyorum, sahip.

Bunu saymayiz yine bekleriz.

( aLıntı )

Aradım bulamadım inşallah verilmemiştir .

Hehehehe bunlar süpermiş ya:D

Bunu saymayız, yine bekleriz
Müsadenle kaçıyorum

Sağol :)

*"s.tret sanal ortami,yeşile ver kendini"

*bunu saymayız yine bekleriz.

:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :durdurun :clap

Geri