Windows Black XP SP3 21 Private

kardeş torrentden sorunsuzca indirdim dili ingilizcedir hiç bir sorunu yokdur herkeze tavsiye ederim şimdi rar dan çıkarttım kurucam rardan çıkınca zaten özellikleri yazıyor read me(beni oku) kısmında
alın yükleyin derim bundan iyisi yok

Arkadaşlar linki yenileyin torrent linki ölü ben indiricem size işletim sistemini türkçe yapan program upload ediyorum ben indiremiyorum torrent linki ölü... rapide upload yapıyorum şu anda bitsin hemen vericem linki sizde bi zahmet torrent linkini yenilerseniz sevinirim

Arkadaşlar linki yenileyin torrent linki ölü ben indiricem size işletim sistemini türkçe yapan program upload ediyorum ben indiremiyorum torrent linki ölü... rapide upload yapıyorum şu anda bitsin hemen vericem linki sizde bi zahmet torrent linkini yenilerseniz sevinirim

türkçe yapan yamayı 4 gözle bekliyoruz :biggrin

beyler biz indirdik denedik ve sorunsuz harika çalısıyor gorunumsel acıdan süper ancak türkçe değil %100 türkçeleştirn bir yama gelse bu adam cennete gider kesin :D

paylaşımıına bittim saolasın

evet sistem gerçekten pürüzsüz.. xpler içinde gördüğüm en iyi sistem..teması bi harika.fakat bazı eksik yanlarından bahsetmek istiyorum. sistemi kurdum bilgisayarıma. dili ingilizce olduğu için türkçe karakterleri kabul etmiyor.mesela i,ğ,ç,ş gibi harfleri acayip çıkarıyor.. bide klayvedeki üst karakterler var onların yerlerini değiştirmiş. _ yerine = gelmiş vs.. onun yüzünden bi süre kablosuz ağıma bağlanamadım şifreyi doğru yazıyorum ama başlanamıyorum. meğerse karakterler değişmiş. o yüzen kullanılamaz durumda. türkçe yaması çıkarda yayınlanırsa bundan iyi sistem yok....

Öncelikle emek ve paylaşım için teşekkürler. XP nin hızı üzerine görsellik ve aklınıza ilk etapta geliveren proların neredeyse tamamı. İngilizce. Ancak bende Türkçe karakterler sorunu olmadı. Klavyeyi Türkçe Q yapabiliyorsunuz. Güzel, kullanılabilirliği yüksek. Paylaşım için yeniden teşekkürler.

Geri