Windows Bölümüne Adayım(havuz yaptırıcam)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Majesties' Alıntı:
peki açıklama mı istiyorsun..!
hh için bu yeterli değil..

Teşekkür Sayısı: 136
97 Mesajına 232 Kere Teşekkür Edildi

bakın işte ben bide bunu anlamıyorum ya benim yolladıgım mesajla falan ne alakası var o zaman ben önüme gelen her konuya bişeyler yazayım ve sonunda da moderator olayım varmı oyle bıse...?

---1---------

nihil' Alıntı:
Flood yapmak istemezdim ama acilen cevap vermem gerekiyor arkadaşa kusura bakmayın..

şimdi bak arkadaşım bu forumda sadece yapılan paylaşım mı önemlidir sanıyorsun sen.Ona bakılırsa Adminlerimiz çok az paylaşımlarda bulunuyorlar bazı moderatorlere göre ama sıfatlları en yüksek mertebedir bu durumda sadece yapılan paylaşım önemli degildir.Yani ben diyorum ki bu forumda bayadır takılıyorum neyin ne oldugunu anlamış durumdayım.Belki benimde moderator arkadaşlara bir faydam olabilir diye dusundum.Yani ben sizden yemek istemiyorum para istemiyorum gören de sanki bana para falan veriyor sanar.. :D

Herkesin düşüncesine saygılı davranmak zorundasın. Ve ayrıyetten forumda fazla takılsan bile bişeyleri anlasan bile paylaşım yapmadığın sürece bizim senin o konu hakkında ne kadar bilgili olduğunu nerden bilelim. Ve son olarak konuna atılan post sayını artırmak için mi yapıyorsun bilmem ama tartışma yaratacaklar cevaplar Bİ DAHA ASLA VERME!

aLoNe BoY' Alıntı:
Herkesin düşüncesine saygılı davranmak zorundasın. Ve ayrıyetten forumda fazla takılsan bile bişeyleri anlasan bile paylaşım yapmadığın sürece bizim senin o konu hakkında ne kadar bilgili olduğunu nerden bilelim. Ve son olarak konuna atılan post sayını artırmak için mi yapıyorsun bilmem ama tartışma yaratacaklar cevaplar Bİ DAHA ASLA VERME!

Alone gardaş senin avatarı yeni gördüm sende bizdenmişsin sonradan farkettim bu yuzden senin gibi insanlarla (bizim kafadan) tartışmak istemem.

Konuya gelince tartışma yaratacak bir cevap vermedim sadece senin biraz dik cevapların huzursuz etti beni hepsi bu yine de sorun degil..

nihil' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize ilgilendiğiniz için tesekkur ediyorum ancak önüne gelen -1 deyip geciyor yani -1 derkenki sebepleriniz nelerdir oy kullanmış olmak için kullanmayalım lütfen yaw..

Aslında bu konulara girmiycektim ama madem niye - verdiğimiz hakkında cvp istiyosun verim....

Bana göre sen daha hangi bölümde görev istediğini tam karar verememişsin.....

2 kere Mail hack

1 kere resimli programlar

şimdide windows iletişim sistemi bölümüne....

2. sebebe gelince ufaktan bi windows bölümünde açtığın konulara baktımda 2 yada 3 tane.......

Bu durumda açıklamamıda yaptığıma göre ksr bkm cvp aynı.....

modluk için yeterli diilsin.daha çok paylaşım yapman gerekli -1

Arkadaşım bana kalsa +1. Yetersizsin diyen arkadaşlara'da şunu söylüyorum.
Şu anda mod olan arkadaşlar "aaaaa" diye bir konu açsa en az 10 teşekkür alıyorlar. Ama senin benim gibi insanlar normal bir konu açsa view sayısına bak teşekküre bak. ondan sonra insandan paylaşımın devamı beklensin.

Ve benim yöneticilere önerim periyodik zamanlarda mod ve ass. mod'luk için seçim yapılmalı bence.

Tabi ilgilenilir ise

şimdi arkadaşım öncelikle sen burda çoğu yöneticiye nasıl davranacağını bilmezsen
yarın bölümde üyelere neler yaparsın bilemiyorum

bölüme gelince windows gerçekden forumdaki yönetilmesi en zor bölümlerden biri

ve çok ağır bi bölüm sen nasıl oraya talipsin anlamadım ki;

ben hala senin konularına verildi tartışıldı konuşuldu demekden bıkmış birisiyim:D

ayrıca madem talipsin kendini bölümde göstermen gerekki ben oraya şuan aday göremiyorum

hala sorulan sorulara ben yetişmeye çalışıyorum hatta seninde birçok soruna cvp verdiğimi hatırlıyorum

he olmaz die bişey yok tabiki kendini gmster emek ver illaki karşılığını alacaksın

ama şuanlık malesef ...-1...

orda kişilere yardımın olucağını pek zanetmiyorum kendini biraz daha geliştirip konularıan ağırlık verirsen ilerde olabilir ama şimdilik -1

nihil' Alıntı:
bakın işte ben bide bunu anlamıyorum ya benim yolladıgım mesajla falan ne alakası var o zaman ben önüme gelen her konuya bişeyler yazayım ve sonunda da moderator olayım varmı oyle bıse...?

bu kafayla zaten çok zor..!:eek:ut:

Majesties' Alıntı:
bu kafayla zaten çok zor..!:eek:ut:

Niye bu kafayla çok zor alalala...
O olay benje gerçekten de saçma birşey niye sende diğer arkadaşlar gibi güzel güzel kırıcı olmadan bir açıklama getirmiyorsun.Biraz yapıcı olmayı dene bence bu şekilde yıkıcı konuşmalarınla kimseye faydan olmaz.

"tamam şu an yetersiz oldugumu anladım konu lock please."

nihil' Alıntı:
Niye bu kafayla çok zor alalala...
O olay benje gerçekten de saçma birşey niye sende diğer arkadaşlar gibi güzel güzel kırıcı olmadan bir açıklama getirmiyorsun.Biraz yapıcı olmayı dene bence bu şekilde yıkıcı konuşmalarınla kimseye faydan olmaz.

"tamam şu an yetersiz oldugumu anladım konu lock please."

konu locked.Kendini yeterli hıssettğin zaman bana pm at acalım konuyu tekrar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri