Windows 8 ve Windows 8.1 Yararlı Bilgiler

Not : Her Türlü O.c da Mavi Ekran veriyor.. kullanıcıların bilgilerine... oyun, program farketmez o.c de direk mavi ekran.. belli bir süre sonra. denenmiştir.

evet beyler son testim Windows 7 64 bit ultimate sp1 ( o.c error ) 750 de dahil ve üstü her o.c için gt 525m ekran kartı kitlenme ve donma sorunu yaşıyor..

Windows 8.1 blue pro 750 dahil her üstü o.c için mavi ekran veriyor.

son detaylarıma göree zamanla yapılan driverların o.c özelliğini kaybettiğini ve yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde okuduğum bir yazıda nvidia kartlara o.c sınırı getirmişti.

windows .8.1 e yükselttim. bütün programlar ve windows 8 orjinal olduğu halde ekran kartı dahil bir çok driverler hata verdi... ama şaşılacak şekilde hızlı onu da söylemem lazım... yükseltme yapacak arkadaşlar windows 8 in bütün güncelleştirmeleri yaptığınızdan emin olun... ama benden tavsiye yükseltmek yerine windows 8.1 rt' yi baştan kurmak daha iyi olur gibi geliyo... yükseltme yaparsanız sadece güncelleştrmeleri yükleyin driverleri yükseltme yaptıktan sonra yapın... spook sana ayrıca teşekkür ediyorum... bu konuyu açtığın iyi olmuş dostum...

evet son testlerim beyler,,, bios orjinal sürüme geçtim gpu voltage 0.95v

600 >> o.c 770 mhz cuda
900 >> 990 mhz memory
bu şekilde orjinal biosda sıkıntı yok gibi.. : ) ilerleyen zamanlarda olabilir.

daha önce orjinal olmayan 0.83 v dan 1. ve 0.95 voltage yükselen bios sürümünde mavi ekran veriyordu şimdilik bir sıknıtı yok testlerimde.. inşallahda olmaz : )

antiviruslere gelirsek

eset daha hazır değil
kaspersky deseniz eh işte..
trustport hazır değil
bitdefender hep hazırdı şaşırılıcak bir durum ama öyleydiler..
avg hazır değil..

bir çok pc onarım programları düzgün çalışmıyor bu yüzden iobit uyumlu çıkardı hala ama güvenemiyorum da denedim pek birşeye yaramadı en iyisi biraz daha beklemek..

iobitin sakın driver booster ini inidrmeyin çünkü windows 8 ile uyumlu değil... yazılımları tamamen bozuyor... programlar en son sürümde ama güncelleme buluyo... arkadaşlar benim tavsiyem driver bosster i kullanmayın... ama diğer iobit yazılımları çok iyi çalışıyor...

Geri