Advanced tokens manager.Hem win8 hemde ofisi aynı anda yedekleyebilir ve geri yükler.Hocam çok teşekkür ederim,işe yaradı ellerin ve klavyen dert görmesin..şimdi bunun yedeğini almak lazım hangi programı önerirsin ?
Advanced tokens manager.Hem win8 hemde ofisi aynı anda yedekleyebilir ve geri yükler.Hocam çok teşekkür ederim,işe yaradı ellerin ve klavyen dert görmesin..şimdi bunun yedeğini almak lazım hangi programı önerirsin ?
Advanced tokens manager.Hem win8 hemde ofisi aynı anda yedekleyebilir ve geri yükler.
Yapabileceğini düşünüyorum.Daha önce aldığın yedeği bilgisayardan başka bir usb veya cd vs ye al yani o yedeği bilgisayardan uzaklaştır.Tekrar advanced tokens manager ile yedek almayı dene bakalım.hocam Advanced tokens manager ile windows 8 yedeklemiştim,şimdi office için seçenek yok:sad:
Yapabileceğini düşünüyorum.Daha önce aldığın yedeği bilgisayardan başka bir usb veya cd vs ye al yani o yedeği bilgisayardan uzaklaştır.Tekrar advanced tokens manager ile yedek almayı dene bakalım.
Yapabileceğini düşünüyorum.Daha önce aldığın yedeği bilgisayardan başka bir usb veya cd vs ye al yani o yedeği bilgisayardan uzaklaştır.Tekrar advanced tokens manager ile yedek almayı dene bakalım.
Galiba en garantisini ben yaptım Kullandığım keyi not defterine kaydettim. Verilen şifreleri girdikten sonra ekran görüntüsünü aldım onuda kaydettim. Format attıktan sonra internet bağlantımı kesiyorum keyleri giriyorum reddemiyor internet olmayınca haliyle aynı kodları istiyor bende resmimi açıyorum giriyorum. Tabi benimki biraz vakit alıyor sizin yöntem daha hızlı olur Ha birde yetmedi bir gün komple format atmak zorunda kalırsam diye bir kağıda yazdım tek tek keyleri ve kodları
Direkt aktivasyon anahtarı 463 kişi kullanabilir.Acele edin her an iptal olabilir.Enterprise ve Profosyonel sürümlerini etkinleştirebilirsiniz.
9DQQF-NP286-6HTK4-7Y94T-4M2K2
Ofis 2013 ProPlus Vl direkt aktivasyon 550 kişi kullanabilir.
VVJJX-TNXV9-K2HCY-33GD9-TF2DH
Öğrenemezsin not alman gerekirdi.Şu anda lisansız isen direkt aktivasyon yapan anahtar ile etkinleştir ve anahatarın ve lisansın yedeğini al.Usta pc yi windows 8 lisansı telefonla daha önce etkinleştirmiştim,yedek almak için girdiğim keyi soruyor bende keyi not etmemişim bu keyi nasıl öğrenebilirim ?