Windows 8 Olmayacak !...

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
logo_windows_seven.jpg

IDC analiz firmasının analizine göre Windows 7′den sonra bir daha Windows çıkmayacak.Windows masaüstü işletim sistemlerinin sonunun geleceğine inanan IDC, bir daha yeni bir sürümün gelmeyeceğine inanıyor. IDC’ye göre bundan sonra masaüstü PC kavramı bitecek, Google’ın Chrome işletim sistemi gibi bulut bilgi işletim sistemleri hakim olacak.

IDC’nin yılsonu öngörülerini yazanlardan birisi olan Al Gillen, Windows 7′nin çok önemli bir değişimden önce son başarılı masaüstü işletim sistemi olacağını iddia ediyor. Bu son parlak güç gösterisinden sonra bilindik anlamıyla Windows’un ölümünün geleceğini düşünüyor. Windows 8′in iyice bulut bilgi işletim sistemi olarak tasarlanacağını da iddia ediyor.

Gillen’a göre Windows 7 önümüzdeki 5 ila 7 yıl içerisinde tamamen yaygınlaşacak. Endüstri bu süre zarfında anlayış değiştirecek ve bilindik anlamıyla Windows ortadan kalkacak. Artık işler PC eksenli yürümeyecek.

Anlaşılan artık mavi ekran değilde beyaz ekranlar göreceğiz.... Teşekkürler Ulash.

saçma bi senaryo tabiki 2-3 seneye kadar [biz vista sp2 indirirken MS win 7 yi çıkardı] yeni bi işletim sistemi çıkacak 1 ay önce betası çıkmıç google chrome yi IDC başımızın tacı yaptı burası dahada saçma.

Chrome os incelemesi hala suruyor. detayli yazacagim ama ilk gorusum olumlu. fakat windows 8 icin gelistirme ekibi toplanmasi ve basvurular zaten basladi. kaynak neresi ise sanirim bu sefer yanilmis :)

Böyle bişey olursa bilgisayarın kişiselliği diye bişey kalırmı ki Pc kavramı ortadan kalkar ve böyle bir sistem bence kabul edilemez

Windows 7 daha yeni cikti, hemen takmayin ve ugrasmayin simdi Windows 8 hakkinda

Böyle değişimler kolay kolay olmaz pek ihtimal vermiyorum.

vindosun sonu gelmez her gün yeni bir yaratıcılık yeni bir icad daha hızlı daha kullanışlı windowslar çıkacaktır. bu işin ticari yönlerinide göz önünde bulundurursak her türlü yeni bişi çıkar.

fake fake fake tabi wista 2,xp 2 felan olmayacağı gibi win 8 de olmaz ama daha en az 20 yıl var görüşündeyin sanal uzak makinaların.İlk örneklerin olduğu görülüyorda işte artık.Mantıklı olmakda fayda var = )

fake fake fake tabi wista 2,xp 2 felan olmayacağı gibi win 8 de olmaz ama daha en az 20 yıl var görüşündeyin sanal uzak makinaların.İlk örneklerin olduğu görülüyorda işte artık.Mantıklı olmakda fayda var = )

Cloud Computing icin 20 yil abarti bir rakam olmus. Ben 5-10 yil arasinda gecis bekliyorum.

Geri