Windows 8.1 Orj Türkçe Iso [x32 - x64]

Windows lisansınızın yedeiğini Alın.Windows Toolkit 2.4.9 indirin.

backup'a basın yedeğinizi aln.Masaüstüne backup klasörü atıcak.onu önemli bir yere koplayın.diski bölmüşseniz.d'ye yada flash'a atın.
xqf0.png

Yedek lisansınızı Geri Yüklemek için.backup dosyanızı kopyalayıp.restore tuşuna basın.

1pcn.png

teşekkürler elllerine saglık buarada bişi daha sorcam 2 sürürmmü var bunda sadece tüm sürümler yokmu?

KUSURA BAKMAYIN...
SETUP'U ÇALIŞTIRDIKTAN SONRA
WİNDOWS 8.1 YERİNE
WİNDOWS 8 GELİYOR BU DURUM A EL ATARSANIZ
SEVİNİRİM
SAYGILARIMLA
Maykalexi

kardeşim bu windows 8 dalga mı geçiyorsun milleti indirtiyorsun ...

18 ekimde çıkacak olan sürüm nedir peki, madem bu finalse?

18 ekimde çıkacak olan sürüm nedir peki, madem bu finalse?

Bu final sürümü değil, RTM sürümü. Bazı hatalar (bug) düzeltilmiş ve bazı yamalar yapılmış olarak final sürümü 18 Ekim de çıkabilir. Eğer hash değerleri değişmişse mutlaka belirtttiğim düzeltme ve eklemeler yapılmış demektir. Ben bu nedenle açıklanan resmi tarihi bekliyorum.

18 ekim de rtm sürüm veya msdn çıkıcak emin değilim ama çok bir farkı olmayacaktır.. : ) bekide sadece update olarak da geçiştirebilirlerde.
yazılım, donanım ve elektronik sektörü böyledir neyin ne olacağı hiç bir zaman belli olmaz.

29 liralık kampanya ile orjinal key almıştım.Bugün mağazadan güncelleştirme şeklinde yayınlandı ve güncelledim win 8.1 Pro oldu.Ancak bu paylaştığın iso lar ile orjinal keyimle sıfırdan kurulum yapma şansım var mıdır dostum ? @terenova77

29 liralık kampanya ile orjinal key almıştım.Bugün mağazadan güncelleştirme şeklinde yayınlandı ve güncelledim win 8.1 Pro oldu.Ancak bu paylaştığın iso lar ile orjinal keyimle sıfırdan kurulum yapma şansım var mıdır dostum ? @terenova77

Orjinal olduğu için keyin sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zaten bu isolarda üzerinde oynanmış değil orjinal isolardır..

mrb oncelikle emegine saglık kardes te bnm sorum olcak cvp verirsen sewinirim..

bn simdi ilk defa windows 8 yuklicem forumda millet msdn faln die yazms bu ne oluyor hangisi daha ii ve snn buraya update ettgin hangi surum bide millet final surummu faln die takmıs durumda anladıgım kadaryla final surum olmasa ne olacak yani windows kendini guncelleyince final olmuyormu yardımcı olursan sewinirim cunku bi torrent sn upload lamssn snden indiricem kardes.. iyi aksamlar...

Geri