"Windows 7'ye geçme bekle!"

Yükseltme olayı herzaman risklidir bence zaten . Tak cd yi, hangi sürücüye yükleyeceksen seç güzel güzel biçimlendir, kur gitsin. Hiç gereği yok yani üst üste.. Bunun haricinde sp1 beklenmeli mi? Bence Orjinal win7 si olanlar kursun güncelleme yapsın. Şimdiye kadar çoğu hataların giderilmiş olması lazım. Ama İllegal win7 kurulumu yapılcaksa sp1 beklenip hatasız kurulum yapılabilir. Çünkü tam anlamıyla işe yarayan bir crack olduğundan emin değilim.

Bence hiç beklemden geçin ;) xp manyağı olarak , geçmeden önce tedirgindim şimdi ise benim için windows 7 değişilmezzz,, alt yapısı okadar sağlam ki bir anda çökme gibi bişey olmuyor, xp de en ufak hatalarda sistem başlar başlamaz ekrana gelen bir sürü hatalar yüzünden hep format çekmek zorunda kalıyorum ama artık tarih oldu diyebilirim:)

Uzun bir süre windows 7 kullandım şimdi uyumluluk sorunları nedeniyle xp kullanıyorum
service pack 1 çıksın windows 7 için yeniden windows 7 ye geçeceğim...

satın alıp kullanılmadan da sonuçlar görülemezki. adam biraz saçmalamış yani. o zaman niye çıkardın bu işletim sistemini. hem alma kullanma diyor hemde kullananları bir görelim diyor. bu ne tas ne hamam.

Arkadaşlar ben vistaya hiç geçmedim.Ama windows 7 ye hackhell sayesinde hemen geçtim.Hiç bir sorun yok.Tabiki farklı düşünceler olacak ama bence Windows 7 iyi ve dahada iyi olacak.

hiç bir problemim yok çatır çatır kullanıyorum cok stabil ve hiç bir sorun yok valla bunlar palavra..

Geri