Windows 7'nin fiyatı da belli oldu

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Windows 7'nin fiyatlandırması da belli oldu.

209k3k4.jpg

Daha önce sizlerle MS'in yeni işletim sistemi Windows 7'nin aynı Vista gibi 6 farklı versiyonla geleceği haberini paylaşmış fakat fiyatlandırma henüz bilinmediği için o konuda sessiz kalmıştık.

İşte şimdi 'enterprise' ve 'home basic' harici tüm versiyonların fiyatlandırması da açığa kavuştu.

Yeni işletim sisteminin versiyon versiyon fiyatlandırması aşağıdaki gibi gerçekleşecek:

* Windows 7 Starter : 199.95 Dolar
* Windows 7 Home Premium : 259.95 Dolar
* Windows 7 Professional : 299.95 Dolar
* Windows 7 Ultimate : 319.95 Dolar

Fiyatlar, beklenilenden yüksek ve Vista ile aynı fiyatlandırmaya sahip.

ßeni Korsan'a ZorLamaSINLar ya :hhmanD

Teşekkürler Dai

aman canım özgür dai çoktan bize uploadı bile :D

ne parasımış ...

bu microsoft çok olmaya başladı..soyun dünyayı bakalım...şu pardus işini el atmak lazım...işide çözmüşler yeni bilgisayar al kaktır...ah ulen..

Mecburen korsan yada modifiye işletim sistemlerine devam. Yap 10-20 $ fakir de alsın.

bize göre gereksiz bi haber büyük şirketler düşünsün(biliyosunuz onlarda yasak) biz paşa paşa crack yaparız kullanırız ama bill amca ne demişti vista çıkarken vista KIRILAMAZ yarım saat sonra çinden haber crackle full aktif windows bilmem kaç yen(5 ytl) şimdide aynısı olur

Ah be kardeşim bu microsoft iyice üşüttü bu fiyatlarlam birz zor sadece yeni bilgisayar alan olursa onun la beraber sata bilirler.

aman orjinal vista orjinal xp ultimate var olmadı canım cekerse bunuda korsanını buluruz indiririz onuda orjinal yaparız microsoft ta babayı alır:hhmanD:hhdil

laa bu adam paraya doymuyo bide deseki bunuda parasız yapiim:D

Lisanslı vista kullanıcıları için fark ödeyerek yükseltme yok mu?

bunun vistadan bir farkı yok hatta bu vista zaten.

vistayı biraz daha sadeleştirmişler yeni işletim sistemi diye yuturmaya çalışıyorlar 64 bitlik driver sıkıntısı yaşayanlar vista 64 bit driverlarını gönül rahatlığıyla kullanabilirler.

yaşasın xp

fistaya ölüüüümmmm

Geri