Windows 7'de korkunç gerçek!

arkadaşlar ucuz verirsek alırız diyenler yemeyin beni
mesela en ucuz program winrar programı 3-5 dolar civarında kaçınız winrar lisansı aldı hepimizin bilgisayarında kırılmış şekilde kurulu.
indiririm kurarım 1 dolar bile vermem.
zaten windows da biliyor bizim kırılmış program kullandığımızı biz her hard disk aldığımızda her işlemci aldığımızda microsorf da kazanıyor.

arkadaşlar ucuz verirsek alırız diyenler yemeyin beni
mesela en ucuz program winrar programı 3-5 dolar civarında kaçınız winrar lisansı aldı hepimizin bilgisayarında kırılmış şekilde kurulu.
indiririm kurarım 1 dolar bile vermem.
zaten windows da biliyor bizim kırılmış program kullandığımızı biz her hard disk aldığımızda her işlemci aldığımızda microsorf da kazanıyor.

Eğitimci dostum iyi güzel söylüyorsunda içine hangi virüslerin yerleştirildiğinden haberim olmadığı bir işletim sistemi kullanacağıma temiz olduğunu bildiğim işletim sistemini kullanırım kafam rahat eder yok güncellemeydi güvenlik açığıydı uğraşmam.Winrar farklı bir durum crack yapmanıza gerek yok deneme sürümü olarak kullanabiliyorsunuz.Ha diyeceksin şu programda var falan diye, ama söz konusu durum işletim sistemi ve üzerine.Yani o bahsettiğiniz programları üzerine kurduğumuz sistem o yüzden 40 dolara satsınlar alırım. Herkes kendine göre yorumlar...

Asgari ücretin 600 milyon olduğu bi ülkede kimse 300 $ çıkartıp bi cdye vermez zaten istesede veremez.

İşte bu yüzden bu ülkede korsan hiçbir zaman bitmez.

Kızılayda 5 milyona satıyolar aynı cdyi :D

ben bir kaç oyun aldım orjinal sırf multiplayeroyamak icin..birkerede cd key aldım..bunun haricinde windows95 harci hic bir microsoft programını orjinal kullanmadım..niaşnlımın pcye yuklenmiş olan orjin xp hariç:))ha bu bir övünç kaynağı değildir ama şöyle soyleyim..türkiyede insanların kazançları ortada tamam 3000$ olsa alacak bir sınıfta war 30tl olsa alamayacak sınıfta ama şimdi sırf korsan kullananların maliyetini orjinal kullanmak isteyenlerin sırtına yuklemekte saçma!!!ayrıca ilk adımı üretici olarak microsft ve benzeri kurumlar atmalı onlar fiyat kırmalı ki satılsın..bizde orjinal alalım..30 lira olsa bir windows 7 kim almazki???ha ama maksat hem cebimi doldurayım hemde korsanın kafasını keseyim dersen okyanusta zodiac botla gezersin ancak...
aral ithalat mesala oyun fiyatlarını kırıyo nasıl kırıyo birsene onceki oyunları 29.90dan 2sen onceki oyunları 19.90dan satıyo şimdi vista 29.90 olsa xp 19.90 olsa orjinal almıcak warmı???
umarım isralli arkadaşım türkiye ile kanadayı karşılaştırırken önce microsoftun zihniyetini bi gozden geçirir...
bu arada o arakdaşa kızn we türk bayrağı ile israil bayrağı ne ayak diyen arkadaşa da türkiyede yaşayan türk yahudilerin hiristiyanların ve bilimum ülke vatandaşlarıın oldugunu hatırlatır bunların hepsinin düşman olmadığını ve israilde filistinlilere saldıranların asker olduğunu hatırlatmak isterim..
ayrıca kanuni sultan suleyman zamanında da ispanyadan kacan yahudilere kapılarımızı açtığımızı ve nekadar yufka yürekli bir soyumuzun oldugunu hatırlarım...

ben bir kaç oyun aldım orjinal sırf multiplayeroyamak icin..birkerede cd key aldım..bunun haricinde windows95 harci hic bir microsoft programını orjinal kullanmadım..niaşnlımın pcye yuklenmiş olan orjin xp hariç:))ha bu bir övünç kaynağı değildir ama şöyle soyleyim..türkiyede insanların kazançları ortada tamam 3000$ olsa alacak bir sınıfta war 30tl olsa alamayacak sınıfta ama şimdi sırf korsan kullananların maliyetini orjinal kullanmak isteyenlerin sırtına yuklemekte saçma!!!ayrıca ilk adımı üretici olarak microsft ve benzeri kurumlar atmalı onlar fiyat kırmalı ki satılsın..bizde orjinal alalım..30 lira olsa bir windows 7 kim almazki???ha ama maksat hem cebimi doldurayım hemde korsanın kafasını keseyim dersen okyanusta zodiac botla gezersin ancak...
aral ithalat mesala oyun fiyatlarını kırıyo nasıl kırıyo birsene onceki oyunları 29.90dan 2sen onceki oyunları 19.90dan satıyo şimdi vista 29.90 olsa xp 19.90 olsa orjinal almıcak warmı???
umarım isralli arkadaşım türkiye ile kanadayı karşılaştırırken önce microsoftun zihniyetini bi gozden geçirir...
bu arada o arakdaşa kızn we türk bayrağı ile israil bayrağı ne ayak diyen arkadaşa da türkiyede yaşayan türk yahudilerin hiristiyanların ve bilimum ülke vatandaşlarıın oldugunu hatırlatır bunların hepsinin düşman olmadığını ve israilde filistinlilere saldıranların asker olduğunu hatırlatmak isterim..
ayrıca kanuni sultan suleyman zamanında da ispanyadan kacan yahudilere kapılarımızı açtığımızı ve nekadar yufka yürekli bir soyumuzun oldugunu hatırlarım...

Bu yorumun icin birde yazili tesekkur etmek istedim. Medeni bir biicmde yorumunu paylastigin ayrica ne yazmak gerektigini bilemedigim insanlara cok hos bir yanit verdigin icin tekrar tekrar tesekkurler.:thumbup:

Korsanı durdurmak istiyorsan ilk önce insanların yaşam standartını yükselteceksin.

İşçi emeklisine %2,5 zam yap elektriğe %20 zam?

Bu kadar dengesizliğin olduğu bi ülkede kimse orjinal ürün almaz.

Düşünün ki hepiniz birer yazılım geliştiricisiniz. Bir işletim sistemi üzerinde aylarca hatta yıllarca çalışıyorsunuz ve çalışmanın sonucunda ortaya harika bir sistem çıkıveriyor. E siz buna kafa - göz patlatmışsınız, gecenizi gündüzünüze katmışsınız, bunun hakkı nedir _? $30 mı _?

Siz kaynağını oluşturduğunuz, kodlamalarını ellerinizle teker teker yaptığınız bir programın satış ücretinin ne kadar olmasını talep ederdiniz _?

[Bir şey daha: 88.mehmet, konuyu açmış olman tüm cevaplara teşekkür edeceğin anlamına mı geliyor?!]

ucuza varsa hemen bana çıkın 50 dolar vereyim ama ultimate olsun lütfen

Düşünün ki hepiniz birer yazılım geliştiricisiniz. Bir işletim sistemi üzerinde aylarca hatta yıllarca çalışıyorsunuz ve çalışmanın sonucunda ortaya harika bir sistem çıkıveriyor. E siz buna kafa - göz patlatmışsınız, gecenizi gündüzünüze katmışsınız, bunun hakkı nedir _? $30 mı _?

Siz kaynağını oluşturduğunuz, kodlamalarını ellerinizle teker teker yaptığınız bir programın satış ücretinin ne kadar olmasını talep ederdiniz _?

[Bir şey daha: 88.mehmet, konuyu açmış olman tüm cevaplara teşekkür edeceğin anlamına mı geliyor?!]

Bu konuda haklısın dostum.Şunuda bir düşün kaç milyon hatta kaç milyar tane satılıyo bu cdlerden?

Ve birde şunu düşün 3 aşağı 5 yukarı herkezin evinde pc var.(Bizim ülkemiz için söylüyorum)

Sen asgari ücretle geçinsen (bu parayla ev geçindirende var sonuçta) ve ev geçindirsen 300$ bir cdye verebilirmisin? İsytesende veremezsin.

Senin yaklaşımında doğru ama bu adamlar 30dolardanda satsa emeğinin karşılığını fazla fazla alırlar.Bu bizim ülkemizdeki fahiş fiyat uygulamasından başka birşey deil.

Arkadaşım Amerikadan 106'' sony Full hd tv+playstation 3 + 2 adet oyunu sadece 500$ aldı.Bizim ülkemizde sadece 2oyunun fiyatı 300 TL.Var gerisini sen hesapla.

hiç işim yoktuda 300 dolar bi cd ye verecem yapsınlar 40 dolar burda herkez alır
300 dolara oem den bir parcayı yenilerim

Fiyatlar zaten ucuz arkadasim. Win7 Professional 64Bit 39.90 Kanada dolarina aldim. Ayrica yeni aldigim bilgisayara ise ucretsiz Win7 Home Premium 32Bit gonderdiler. Daha ne yapmalari lazim. Eger biraz orjinal kullanmaya calisbilirsek(en azindan temel programlari!) emin olun fiyatlar herkes icin cok dusucek. Biraz madalyonun diger yuzune bakmakta fayda var. Saglicakla!
sen kullan biz alamıcaz kusurabakma 700 tl maaş ile.. madalyonu sen boynuna as herkez görsün amaaaaaa türkiyede sakın asma o madolyonu boynuna keriz derler. isterle 40 tl hatta 4 tl olsun coniye verecek param yok 3 kuruşta olsa 300 tl de olsa türkiye de kalsın param hadi bakalım sende sağlıcakla kal....

Geri