Windows 7 yine şaşırttı!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Windows 7 performansıyla etkilemeye devam ediyor. İşte Vista halefinden etkileyici bir deneme...

Windows 7'nin selefi Vista'dan belirgin bir şekilde daha fazla performans sunduğu artık bilinmeyen bir şey değil. Meraklı bir İspanyol kullanıcı Microsoft'un yeni işletim sistemini eski bir Ultra Mobile PC'ye (UMPC) kurdu; sonuçlar ise etkileyici.

Son derece zayıf olan 600 MHz hızındaki Intel A100 işlemci ve sadece 512 MB sistem belleği ile Windows 7, Amtek U560 akıcı bir şekilde çalışıyor. Windows Vista'da 1.0 deneyim dizini puanı alan sistem, Windows 7 ile 1,2 gibi saygı duyulması gereken bir puan elde etti.

Sadece U560'In WLAN'ı biraz sorun oluşturdu fakat Windows XP sürücüleri bu konuda yardıma koştu. Video, kurulumu ve müteakibinde UMPC'nin işleyişini gösteriyor ve Windows 7'nin daha yüksek performans sunan netbook'lar için son derece uygun bir işletim sistemi olabileceği iddiasını destekliyor.

valla ben kurdum bu se7en'i vistadan 4.5 puan alan bilgisayarım öldü öldü dirildi :)

Final sürümünü bekleyip görmek en doğru olanı diye düşünüyorum bilgi için tşk.

windovs 7 vistadan çok hızlı süper ben şu anda iki işletim sistemi kullanıyom hem vista 64 bit hemde windovs 7 32 bit kullanıyom windovs 7 çok hızlı tavsiye ederim

1001 design..hocam kurulum videosunuda koysaydın :D arkadslar kurulumu falna izlemek isterler belki :) ben izledim sahsen... iiydi...

win7 de öldü öldü dirildi dien arkadsım :D sana gulesım qeldı walla yalan olmasın :D

desktop pc'mde ve laptopda vista kullanıyordum once desktopda daha sonra laptopumda win7 ye gectim beta bir işletim sistemi olmasına karsın en ufak bı sorunu yok vistadan hızlı ayrıca puanlamalara göre hareket etmene gerek yok ufak bı surucu guncellemesı ile düşük puanı arttırabılırsın... tüm vista we xp suruculerı win7 ile uyumludur...

baksimdi gaza geldim benim p3 500 de ne olacak denemem lazım ama bende dvd yok

bende windows se7enden ayrılıp tekrar vistaya geri döndüm nefesim kesildi..:)
windows se7en çok daha hızlı kullanımı çok zevkli.Çok az sorun yaşıyorum.Arkadaşlara tavsiye ederim.

Ram kullanımında satabil ve bekleme durumunda iken 600 ü geçtiğini görmedim...
Yani az ramlede çalışabilme yeteneği var, sesli komut erişimi ve körler için sesli kulanı menüleri mevcut..

tesekkurler sagol
paylasman ıyı olmus

Geri