!!!Windows 7 yi 100% orjinal yapmak tek TIKLAMA ile!!!

Arkadasım bosuna sallamayın bu da bi işe yaramıyor orjinallik dogrulamasından gecemedikten sonra hepsi tırt işe yaramaz.Varsa elinizde dogrulamadan gecen program ozaman paylasın yoksa milleti bosu bosuna oyalamayın.....byeee

Bu sitede uploadteam arkadaşları çok seviyorum. Birinci neden, çoğunlukla herkes biliyordur nasılsa diye düşünmeden kısada olsa programla ilgili bilgiler ve bazende kurulma işlemlerinin aşamalarını anlatıyorlar. Düzgünce şifre veriyorlar. Verilen şifre süreli ise süresini yazıyorlar. Ve en sonda karşılaşılabilecek sorunlardan kısaca söz ediyorlar. Örneğin kurulan bir program kurulduktan sonra güncelleme isteyebilir ve internetin açık olmasını gerektirir. Ancak güncellemeler yapıldıktan sonra belkide bilgisayarın kapanıp açılması ve açıldıktan sonra programın kullanıcı adı veya şifresini girerken internetin kapalıtmış olması gerekir gibi. Veya bir ay önce yüklenmiş bir programda çalışan şifre bir ay sonra pasifleştirilmiştir. Senin konfigürasyonunda çalışan bir program belkide benim bilgisayar yetersiz olduğu için çalışmayacaktır. Bazen paylaşımı yapan arkadaşlar şifreyi açık seçik yazdığı halde insanımız aceleci olduğu için ''kardeş şifre nerde'' diye sorabilir. Soruyor. Falan, falan. Bu program bende işe yaramadı. Diğer arkadaşların yazdıkları konuları okudum. Yinede bende çalışmadı.

güncellemeye yakalanmıstı gecti ellerine saglık

adam akıllı hotfile e falan verin bi işe yarasın

Geri