Windows 7 yavaşlama tıkanma sorunu

provitamin

New member
Reaction score
0
2 ay önce windows7 yükledim. Her şey çok güzeldi gayet düzgün bir sistemdi fakat 15 gündür bir yavaşlama başladı. Çok program yüklemedim, defrag yaptım, harddisklerin yarısından fazlası boş. Buna rağmen bilgiayarım bazen açılıyor bazense sol yanda arama gibi birşeyler yapıp açılmıyor. Film resim simgeleri yerine boş simgeler çıkıyor fakat istediğimi çalıştırmakta sorun yok. Heer şeyi denedim sanırım formattan önce önerebileceğiniz bir şey var mı? :crying:

kardeşim bende de aynı sorun oldu. büyük bir ihtimalle virüsten kaynaklanıyor. daha tam aadam akıllı bir virüs programı windows 7 ye entegre olamadı galiba. ben avg kurdum ama virüs bulamıyor salak. kaspersky de tarattım bi ton buldu.

Format At Arkadaşım Formattan Sonra Son Sürüm Anti Virüs Programı Kur Ve En Önemlisi Pc İle İşin Bittikten Sonra Driver, Program,Microsoft Güncellemelerini Yaptıktan Sonra Advanced SystemCare Programını Kur Hackhell Son Sürümü Mevcut Program İçinde Pc Her Can Alıcı Onarıcı Bölgeler İçin İyileştirmeler Var Sistemini Düzgün Kurup Windowsun Bütün Onarımlarını Yaparsan Hiç Bi Sorun Olmadan Kullanırsın...

codec programını kaldırdım (ffcodec) biraz düzeldi ama yine aynı, format atıcam galiba

Geri