Arkadaslar ınternette wındows 7 fransıcasını arıyorum bulamıyorum nerden bulabılırım?
farukavci New member Katılım 9 Mar 2006 Mesajlar 122 Reaction score 0 Puanları 0 14 Ocak 2013 #1 Arkadaslar ınternette wındows 7 fransıcasını arıyorum bulamıyorum nerden bulabılırım?
Z zi volder New member Katılım 22 Şub 2008 Mesajlar 58 Reaction score 0 Puanları 0 18 Ocak 2013 #2 ultimate versiyonunda güncelleştirmeler içerisinde dil paketleri var. oradan fransızcayı indirip dilini çevirebilirsin.
ultimate versiyonunda güncelleştirmeler içerisinde dil paketleri var. oradan fransızcayı indirip dilini çevirebilirsin.
O ottomanese New member Katılım 7 May 2010 Mesajlar 33 Reaction score 0 Puanları 0 22 Ocak 2013 #3 Download Windows 7 MUI Language Packs (Official 32-bit and 64-bit Direct Download Links) My Digital Life burada tüm paketler mevcut. İnşallah link paylaşmak yasak değildir.
Download Windows 7 MUI Language Packs (Official 32-bit and 64-bit Direct Download Links) My Digital Life burada tüm paketler mevcut. İnşallah link paylaşmak yasak değildir.