Windows 7 {Vistadan sonra çıkması beklenen işletim sistemi}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolpa resim bunlar... ne bu linux mu komut ara birimi cevapları böyle olsun...
http://i26.tinypic.com/28m1nk1.jpg
buna bakın... yukardan aldım... böyle bi kolpalık yok...
temaya bak, komut penceresine bak.... msdos 4-5 den beri tüm programlar uzantısı yazılmadan açılırdı.
hala da öyle, uzantısını yazmaya gerek yok.. bir kere komut isteminin cevabı öyle olmaz ms sistemlerde..
üstelik live 11 beta diyor... neyin betası kardeşim :) beta demek tester lara yollanmış deneniyor yakında çıkacak demek...
oha diyorum, photoshop da daha neler yapacaklar ne yutturacaklar merak ettiriyorum :D
zaten arkadaşın layerlarla ilgili bi problemi var galiba :)) DVD'nin kapasite barı messenger üstünde
birde contact değilde neden contakt?
neden her yerde process değilde proces yazıyor.. ilk göze çarpan hatalar bunlar :vur

kolpa resim bunlar... ne bu linux mu komut ara birimi cevapları böyle olsun...
http://i26.tinypic.com/28m1nk1.jpg
buna bakın... yukardan aldım... böyle bi kolpalık yok...
temaya bak, komut penceresine bak.... msdos 4-5 den beri tüm programlar uzantısı yazılmadan açılırdı.
hala da öyle, uzantısını yazmaya gerek yok.. bir kere komut isteminin cevabı öyle olmaz ms sistemlerde..
üstelik live 11 beta diyor... neyin betası kardeşim :) beta demek tester lara yollanmış deneniyor yakında çıkacak demek...
oha diyorum, photoshop da daha neler yapacaklar ne yutturacaklar merak ettiriyorum :D

% 100 doğru bu gidişle photoshopla windows 8 de çıkar.:durdurun

bunu indirebilen varmı...ben indiremedim..nasıl indiriliyor....indiran varsa görüşlerinide alabilirmiyiz.

Vay be daha Vista dogru dürüst siftah yapamamışken adamlar yeni Windows çıkarmış :durdurun işin cırkı çıktı walla :vur

torrent dosyası virüslü. Bitcoment programı ile indirmeye çalıştım kaspersky "çoklu virüs tehlikesi" uyarısı verdi

ben indirdim ve dvd yazdırmaya çalıştığımda yazmadı boşa yaktı arkadaslardan da denedik olmadı ? bendemi bir yanlislik var yada indirilen dosya hasarlımı? saygılarımla

abi bune hız ya daha vista çıkalı ne kadar olduki hemen windows 7 ye geçmişler...daha ben vistayı yeni kurdum... şimdilik vistadan çok fazla bir farkı yokmuş gibi görünüyor ama baklım çıksın onuda deneriz...

Paylaşımın İçin Sağol Kardeşim....

vistaya geçelim bakalım da sevene geçeriz :D

:::::::::::::::::::::eline sağlık bide ben deneyim:::::::::::::::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri