düzenledim:001_rolleyes:caps çok küçük hiç birşey anlaşılmıyor..
Microsoft sp1 güncellemesini yayınlamadan önce KB976902 Güncellemesini yayınladı. Güncellemelerde çeşitliliği sağlayacak olan ve ileride yayınlanacak olan güncellemelerin alt yapısını bu yama ile birlikte tamamladığını duyuran Microsoft, bu yamanın başka hiçbir işlev kazandırmadığını duyurdu.
Bu güncelleme bilgisayarıda yüklü değil ise birde bu güncellemeyi yükleyerek sp1 güncellemesini deneyebilirsin..
ya zaten dosyalar sitelerdede torrentdede aynı 903 mb(924.874kb)torrentndende indiriyordum daha cabuk olsun diye hotfile dan aldım,aynısıydı zaten.neti kapatmayla alakalı oldugunu düsünmüyorum fakat birde öyle deneyeyim bakim.Bende yükledim sp1 64 bit güncellemesini fakat torrentten indirdim ve kurulum yaparken neti kapattım herhangi bir sıkıntı olmasın diye Ekran alıntısı aşağıda olduğu gibidir..
ya zaten dosyalar sitelerdede torrentdede aynı 903 mb(924.874kb)torrentndende indiriyordum daha cabuk olsun diye hotfile dan aldım,aynısıydı zaten.neti kapatmayla alakalı oldugunu düsünmüyorum fakat birde öyle deneyeyim bakim.
netsiz de olmadı![]()