"Windows 7 Ultimate" Mayıs Ayı Güncellemeli Orjinal Türkçe x64 & x86 TEK LİNK

1.5 gb indi ve gümledi bir el atın veya başka bir yerden indirelim..

tarih 5 haziran 2010 mu yoksa 6 mayıs 2010 mu link ölüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bloga saldırı olmuş veri alınamıyor bende diyorum neden devam etmiyor neyse yarına kaldı bugün inmez bu

herkes şikayet ediyor gibi bir hal olmuş. bende de hata verdi hem de komple indirdikten sonra rar 15 i istiyor. bugün yeni linkten tekrar indireceğim emeğinize saygılar. bu arada herşeye şikayet etmemek lazım download yapan arkadaşlar bulursanız sizde upload edin de oradan indirelim. gscikilom eline sağlık kardeşim

şuan indiriyorum alttaki linke tıklayın biraz bekleyin reklamın alt böiümde link açılacaktır
TEK LİNK | Windows 7 Ultimate Orjinal Türkçe
ekranalntsfp.png

hız 400 kb ın altına düşmüyo elinize sağlık umarım hepsi inmeden bi sorun çıkmaz

link sağlam çalışıyor sağolasın eline sağlık

herkes şikayet ediyor gibi bir hal olmuş. bende de hata verdi hem de komple indirdikten sonra rar 15 i istiyor. bugün yeni linkten tekrar indireceğim emeğinize saygılar. bu arada herşeye şikayet etmemek lazım download yapan arkadaşlar bulursanız sizde upload edin de oradan indirelim. gscikilom eline sağlık kardeşim

Afiyet Olsun kardeş doya doya indirin...

2-3 Güne kadar

Adobe Photoshop Cs5
Dreamweaver cs5
flash cs5 onlarıda upload edip sizlerle paylaşacagım başka program istekleriniz var ise sizlerle paylaşabilirim...

iyi sömürmeler

munib kardeş link çalışmıyor %73 tamamlandı ancak devam etmiyor 0 bayt download gösteriyor düzeltme yapılırmı acaba teşekkürler

munib kardeş link çalışmıyor %73 tamamlandı ancak devam etmiyor 0 bayt download gösteriyor düzeltme yapılırmı acaba teşekkürler
valla ben indirdim kurdum canavar gibi malesef şuan site çökmüş gözüküyor error

Geri