Windows 7 Türkçe Ultimate Dahil Hepsibirarada Özel Dvd Paket x32 / x64 (Tek DVD)

Sabırsızlıkla bekliyorum.Linkleri yenilemeni.Çünkü son partta kaldım.

Sabırsızlıkla bekliyorum.Linkleri yenilemeni.Çünkü son partta kaldım.

Mağdur olmaman için son partı upload edip linkini özeline gönderdim.

yaşanan aksaklıktan dolayı kusura bakmayın arkadaşlar.

ayrıca linkleride upload etmeye çalışacağım bugün fırsat bulduğumda ancak böyle haset insanların olduğu bir ortam içerisinde nasıl paylaşım yapılır bilmiyorum onuda bir şekilde konu başlığının devam etmesini sağlayacağım yinede .
Sonrasında ise sürpriz bir paylaşımda bulunacağım etkinleştirme ve bios modlama konusunda etkinleştirme problemi yaşayan arkadaşlar için %100 etkinleşmiş ömür boyu kullanabileceğiniz bir windows 7 upload etmeye çalışacağım bugün inşallah akşamı bekleyin arkadaşlar..

paylaşımdaş arkadaşım bende bıktım bu şikayetlerden yaaa bi gecede zor upload ediliyo tüm partlar nasıl bir anlayış varda şikayet ederler anlamam...

paylaşım için teşekker dostum. eger multiupload sitesini kullanırsan 8 download sitesine birden yüklemiş olursun. en azından bi kaç link sağlam kalır. bekliyorum linklerini

gözünü seveyim.Şu 15.partın linkini yenileyiver.

Anlayışınız için teşekkürler arkadaşlar konu başlığının akışı alternatif bir çözümle sağlanmıştır.
Yakın zamanda da daha öncede söylediğim gibi %100 etkinleştirilmiş tek dvd paylaşımımı bulabilrsiniz.
Linkler paylaşımın sahibi olan arkadaşın uploadının sağlığı açısından dlc üzerinden verilmiştir Jdownloader kullanarak rahatlıkla indirebilirsiniz.

Daha önce indiripte eksik kalan partları bu yenilenen ilemi devam edeceğiz.Uyumlu mu?

uyumlu değil çünkü 20 part bu paylaşım.

dosya ismide farklıdır.

Linkini özelinden alabilirsin gece atmıştım şimdi farkettim 3.sü yok ona göre :)

partları çıkardım.iso yu dvd ye yazdım.Şimdi işteyim akşam eve gidince laptopuma formatı atacağım.ve senin verdiğin crack i kullanacam.izlenimlerimi yazacağım teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler. Şuanda indiriyorum ama bir sorum olacak. Bu boot cdsini nasıl hazıylayacağım iso dan yazmak gerektiğini biliyorum ama o kadar onun nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bir açıklayabilir misin? Şimdiden teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler. Şuanda indiriyorum ama bir sorum olacak. Bu boot cdsini nasıl hazıylayacağım iso dan yazmak gerektiğini biliyorum ama o kadar onun nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bir açıklayabilir misin? Şimdiden teşekkürler.

Eğer bu dvd için boot menuden bahsediyorsanız böyle birşey yapmanıza gerek yok zaten kalıbı yazdırdığınızda kendisi boot özelliği taşıyor yazdırıp kurabilirsiniz direk sisteminizi.
Eğerk beklerseniz 1-2 gün içerisinde tam aktivasyonu sağlanmış boot menusu içinde ve tüm sürümleri kurabileceğiniz bir bir paylaşımım daha olacak.
Aktivasyon ve etkinleştirme gerekmeden dvd nizden istediğiniz sürümü seçip kuracaksınız ve %100 orjinal bir windowsa sahip olacaksınız şimdillik deniyorum bir problem çıkarmaması açısından paylaştığımda.

Paketleri indirip kurdum.Tıkır tıkır çalışıyor.Senin verdiğin crack harbiden eskilerinden iyi.Ben ilk çıkanlardan kullanıyordum.Şimdi bunu kullandım.Güncellemeleride sorunsuz indirdi.Arkadaşlar hiç çekinmeden indirin.Crackleyin şimdiye kadar 4 çeşit windows 7 indirdim.En iyi randımanı bundan aldım.
Konuyu açan arkadaşı hakkaten tebrik etmek lazım.Bunları yazarken güncelleştirmeler eksiksiz iniyor.Ayrıca eksik part için mesaj attığın için bir kere daha teşekkür ederim.Yoksa bu deneyimi burada
paylaşamayacaktım.

linkleri tek tek koysanızda prgramsız indrebilsek ne hos olurdu sinir bozucu bi paylasım olmus

dostum sana sinir bozucu geliyor dlc yi jdownload yükle ordan url kopyala istediğin gibi kullan saniyelik bir sey emeğe saygı duyulmalı

linkleri tek tek koysanızda prgramsız indrebilsek ne hos olurdu sinir bozucu bi paylasım olmus

Hangisi daha sinir bozucu bir durum yorumunu sana bırakıyorum
verilen linkten dlc dosyasını indirip çift tıklayarak tüm dosya paketinin tek tek elle tıklamadan otomatik olarak yüklenmesimi

yoksa saatlerce süren upload neticesinde paylaşıma açılan linklerin yani senin istediğin şekilde tek tek hemde ; Densizin birisi yüzünden bir anda silinmesini izlemekmi yani onca emek açık linklerin verilmesiyle yok olup gitmesi..

İsterseniz bir zahmet böyle karalamak yerine empati yolunu yada bilmediğim bir şeymi var acaba da böyle paylaşıldı bu diyerek sorma yolunu seçebilirsiniz ama seçim size ait sinir bozucu deyip sinirlerinizi bozma yolunu seçmek te bir hak neticede.

Çok şükürki bu iletini okuduktan sonra sinirlerimin sağlam olduğunu farkettim okadar linki upload ettikten sonra ve silindiğini gördükten sonra bile bu sinir bozucu diyerek kimseye ilişmemişim...

Geri