Windows 7 Tüm Sürümler Tek DvD 32/64 Bit Türkçe (Boot)

ŞU ALLTTA VERDİĞİM CRACKI DENERMİSİNAÇIP INSTALL E TIKLA BEKLE.YAZI ÇIKACAKTIR SONRA YENİDEN BAŞLAT.

tdprfvxvhjg5.jpg

Windows 7 Slic Loader 2.4.0 ( Crack-Aktivasyon ) | 8.04 Mb

Advantages:
* Quick installation (as based on a WMI script).
* One file.
* Small size.
* Choose a random name of the boot during installation.
* Ability to set (replace) only the certificate.
* The possibility of replacing the key.
* Ability to add their individual OEM information and logo.
* Ability to backup and restore license information.

Version 2.3.8

* Auto SLIC.
* Auto-activation method on the version of SLIC.

Works:

* Windows 7 Ultimate x86 & x64
* Windows 7 Professional x86 & x64
* Windows 7 Home Premium x86 & x64
* Windows 7 Home Basic x86 & x64
* Windows 7 Starter x86
* Windows Server (R) 2008 Standard x86 & x64
* Windows Server 2008 R2 Standard x86 & x64
* Windows Server (R) 2008 Enterprise x86 & x64
* Windows Vista Ultimate x86 & x64
* Windows Vista Business x86 & x64
* Windows Vista Home Premium x86 & x64
* Windows Vista Home Basic x86 & x64
* Windows Vista Starter x86

Size: 1.28 MB
MD5: ab6378b0e2bfa6e7cc8d0e1c1b71f2de
SHA1: 396e47c156a96644dd4bee815971df83611791b3

14kzg1w.jpg

Protectlinks!

Rar Şifresi Yoktur.

eyvallah hocam sorunu çözdüm vista recorvery için hdd de ayrı bir böllüm oluşturmuş onu da silince sorun çözüldü.Tekrar teşekkürler

ben ındırıyom kardesım cok saol bunlar hıc bıseyın degerını anlamazlar :)

teşekkürler ..
ben de 2-3 gündür indiriyorum partları ... ama 15 nolu partta takıldım nedense .. download başlıyor ancak %50 den sonra tamamlanmadan devre dışı kalıyor ... %50, %65, %95 vb. değişik yerlerde iptal oluyor hep aynı noktada değil ...

en az 5-6 kez denedim .. şimdi 16 nolu parttan devam ediyorum.

edit : 15-16-17-18 nolu partların hepsi hata veriyor ... muhtemelen server'da bir problem var .. 19-20 sorunsuz indi

edit2 : denemeler sonucunda 17 nolu partı indirebildim ama diğer 3 ü bir türlü olmadı ..

teşekkürler ..
ben de 2-3 gündür indiriyorum partları ... ama 15 nolu partta takıldım nedense .. download başlıyor ancak %50 den sonra tamamlanmadan devre dışı kalıyor ... %50, %65, %95 vb. değişik yerlerde iptal oluyor hep aynı noktada değil ...

en az 5-6 kez denedim .. şimdi 16 nolu parttan devam ediyorum.

edit : 15-16-17-18 nolu partların hepsi hata veriyor ... muhtemelen server'da bir problem var .. 19-20 sorunsuz indi

edit2 : denemeler sonucunda 17 nolu partı indirebildim ama diğer 3 ü bir türlü olmadı ..

Virüs ve benzeri programları kapatıp tekrar indirmeyi dene.Farklı tarayıcı kullanarak (Mozilla,Opera,İnternet Explorer) indirmeyi dene.internet download manager programı ile indirmeyi dene.

Aklıma bunlar geliyor.İnşallah indirebilirsin kalan partları...Sonucunu bekliyoruz

Virüs ve benzeri programları kapatıp tekrar indirmeyi dene.Farklı tarayıcı kullanarak (Mozilla,Opera,İnternet Explorer) indirmeyi dene.internet download manager programı ile indirmeyi dene.

Aklıma bunlar geliyor.İnşallah indirebilirsin kalan partları...Sonucunu bekliyoruz

"orbit downloader" kullanıyordum zaten diğer bütün partlarda olduğu gibi ...

antivisrüs programını durdurdum denedim ilk önce 15 hata verdi .. sonra 16 ve 18 sorunsuz indi .. sonra 15 i tekrar denedim o da indi şükür :)

paylaşım için teşekkürler

"orbit downloader" kullanıyordum zaten diğer bütün partlarda olduğu gibi ...

antivisrüs programını durdurdum denedim ilk önce 15 hata verdi .. sonra 16 ve 18 sorunsuz indi .. sonra 15 i tekrar denedim o da indi şükür :)

paylaşım için teşekkürler

Rica ederim :)

oncelikle win7 tek link baslıgı için tesekkur.dun indirmeye basladım,10 part indirdim,bugun devam edeyım dedim.butun partlara tıklıyorum,sanırım silindi diye uyarı veriyor.bilgilendirebilirmisin kardes,tesekkurler.

8. parttan sonra linkler ölmüş arkadaşım ya linkleri yenileyin yada konuyu kapatın sabite almayın.

kardeşim paylaşımın için teşekkur ederim sagol.

tamam sorun benim netteymiş bu gün tekrar denedim oldu yalnız vistanın üstüne yüklerken yükleme sırasında dosyalar genişletildikten sonra windows dosyalarını kopyalayamıyor diye bi hata alıyorum neden olabilir acaba bi fikrin var mı?

tamam sorun benim netteymiş bu gün tekrar denedim oldu yalnız vistanın üstüne yüklerken yükleme sırasında dosyalar genişletildikten sonra windows dosyalarını kopyalayamıyor diye bi hata alıyorum neden olabilir acaba bi fikrin var mı?

Vistayı biçimlendirip kurmayı dene aynı sorun oluyor mu ?

Geri