Windows 7 tüm sürümler sp1 32 bit+64 bit [Türkçe][Msdn][Tek dvd]

usta ben bunu indirdim iso ile cd ye çektim fakat bir türlü kurulumu yapamadım. pc yi yeniden açarak başlatıyorum ön yükleme ile başlatıyorum bir kaç adım sonra sürücü bulunamadı diyor. çözemedim bir türlü :S

bios ayarlarından hardisk sin sata bilgisini ide olarak değiştir sorun çözülür.

veya şu videoyu izleyebilirsin
Vista kurulurken AHCI / RAID sürücüleri nasıl yüklenir? | PC Labs

işte usta sorunda orda zaten şimdide kurcaladım. sata bilgisi denen yerde herşey IDE olarak geçiyor videoda ahci falan diyor anlayacağın beceremedim. bide xp den geçiş yapıcağım için böle bi sıkıntı var. Mesela sen yukarıda win7 nin bütün sürümlerini gösteren pencere ile kuruluma başlatmışsın ama ben yine eski xp format usulü çalışıyorum askerdeydim baya geri kalmışım :D

işte usta sorunda orda zaten şimdide kurcaladım. sata bilgisi denen yerde herşey IDE olarak geçiyor videoda ahci falan diyor anlayacağın beceremedim. bide xp den geçiş yapıcağım için böle bi sıkıntı var. Mesela sen yukarıda win7 nin bütün sürümlerini gösteren pencere ile kuruluma başlatmışsın ama ben yine eski xp format usulü çalışıyorum askerdeydim baya geri kalmışım :D

ama mantık aynıdır cd den boot edersin ve kurulum başlar problem sata ile alakalı ama win 7 dede sata problemini ilk defa gördüm:D

Çok Teşekkür Ederim Senin Paylaşımların Hep Süper Oluyor Dostum.....

hotfile linkleri patlamış ilgilenirsen sevinirim 9 da kaldım

S.a Öncelikle kolay gelsin.. usta Ben bunu indirip Cd ye kopyalamadan Kuramazmıyım ? Veya Nasıl Yapıcam Sana Zahmet Bi Özetini GEçermisin İlk Defa İndiricemde Acemiyim Kurulumda. ben diyorum ki Bilgisayara İndirip Ordan Ön Yükleme İle Kuramazmıyım ? İlla cd ye veya dvd ye mi atmam lazım BEnim Ön yükleme Yapmam daha kolaya kaçar çünki cd okuyucu benim pc . Özelliklerini Yeni değiştirdim dvd yapamadım . yani zorlanırım acemi olarak düşünürsek beni cd den tek tek kopyala nero programını pc ye indir felan fistan.. Ön yüklemeden olurmu onu merak ediyorum teşekkürler simdiden.

hotfile linkleri patlamış ilgilenirsen sevinirim 9 da kaldım

fileserveden devam etmeniz gerekiyor şu an hotfile upload yaoıyprum ama eski linklerle uyumsuz olacak mecburen çünkü aynı boyutta aynı dosyayı kabul etmiyor hotfile

S.a Öncelikle kolay gelsin.. usta Ben bunu indirip Cd ye kopyalamadan Kuramazmıyım ? Veya Nasıl Yapıcam Sana Zahmet Bi Özetini GEçermisin İlk Defa İndiricemde Acemiyim Kurulumda. ben diyorum ki Bilgisayara İndirip Ordan Ön Yükleme İle Kuramazmıyım ? İlla cd ye veya dvd ye mi atmam lazım BEnim Ön yükleme Yapmam daha kolaya kaçar çünki cd okuyucu benim pc . Özelliklerini Yeni değiştirdim dvd yapamadım . yani zorlanırım acemi olarak düşünürsek beni cd den tek tek kopyala nero programını pc ye indir felan fistan.. Ön yüklemeden olurmu onu merak ediyorum teşekkürler simdiden.

arkadaşım hiç denemedim windows xp dediiniz gibi kuruluyor ama win7yi hiç denemedim
şimdi umut verip kurulum yapamazsanız sorumlusu ben olmim
ama sisteminiz destekliyorsa flash diske boot edip kullanabilirsiniz
yeni upload edicem hotfile linkleri bekleyin.

fileserveden devam etmeniz gerekiyor şu an hotfile upload yaoıyprum ama eski linklerle uyumsuz olacak mecburen çünkü aynı boyutta aynı dosyayı kabul etmiyor hotfile

arkadaşım hiç denemedim windows xp dediiniz gibi kuruluyor ama win7yi hiç denemedim
şimdi umut verip kurulum yapamazsanız sorumlusu ben olmim
ama sisteminiz destekliyorsa flash diske boot edip kullanabilirsiniz
yeni upload edicem hotfile linkleri bekleyin.

Teşekkürler Kardeşim.. Benim Merak Ettiğim Sadece İndirip pc acıkken kura bilirmiyim. Kura bilirsme ne mutlu :)

dostum hotfile da part3 yok. 16 parca fakat 15 tane part var toplamda

hotfile linkler yenilendi eski indirdiklerinize devam etmek istiyorsanız fileserve linklerini kullanın

hotfile 16 part
fileserve 15 part

mecburiyetten böyle yapmak zorunda kaldım..

3. partı koymayı unutmuşum düzelttim:)

Sorunsuz çalışıyor.Eline sağlık teşekkürler.

ustam öncelikle tesekur ederim güzel calısma olmus indirdim kurdum sizin dediğiniz gibi pc nin kendisinden olan lisans key i girdim yalnız şöyle bir cevap geliyor : ürün anahtrı gecerli windows sku suyla uyuşmuyor diye bir cevap geliyor ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz

aynısının sp1'lisini de istiyoruz ;-)

saygılar

İndirmeyin Arkadaşlar Sistem Hatalı Yükleme Yapılmıyor Bizzat Kendim İndirdim KANMAYIN...!!!

ustam öncelikle tesekur ederim güzel calısma olmus indirdim kurdum sizin dediğiniz gibi pc nin kendisinden olan lisans key i girdim yalnız şöyle bir cevap geliyor : ürün anahtrı gecerli windows sku suyla uyuşmuyor diye bir cevap geliyor ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz

eğer lisans sürümünü aynısını kurdusanız yinede etkinleşmiyorsa telefon sistemini kullanarak etkinleştirmeyi deneyin tamamen ücretsizdir.

aynısının sp1'lisini de istiyoruz ;-)

saygılar

sp1 li zaten :)

İndirmeyin Arkadaşlar Sistem Hatalı Yükleme Yapılmıyor Bizzat Kendim İndirdim KANMAYIN...!!!

kendi beceriksizliğinizi paylaşıma atmayın

düşük hızlarda yazdırın şu dvdyi diye bas bas bağırıyoruz............

bu kadar millet indirdi kurdu sorunsuz çalıştırdı bi sen yapamadın diye indirmez zaten kimse sen rahat ol.....

Geri