Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

Hocam kurdum orjinalde yaptım :) ama şöyle bir sorun var direkt dvd yi takınca bilgisayarı yenıden baslatınca okumuyor acılısta.Setupu direkt görmüyor yani dvd nin içine girip setupu tıklamak gerekiyor.Onu nasıl halledebilriz?

bios ekranından dvd rom u boot etmelisin
bu dvd boot edilmiş bir dvddir. eğer ilk olarak dvdyi boot olarak seçmezsen görmez zaten.

paylaşımın kalitesini arttıran arkadaşlara çok teşekkür ederim

müthiş bi paylaşım ancak bi sorum olacak. sorunsuz olarak indirip dvd ye yazdırdım. pc'me home premiumu kurmak istiyordum ancak direk ultimate yi kurmaya başladı. hangi sürümü yükleyeceğini gösteren liste gelmedi karşıma ne yapmalıyım?

müthiş bi paylaşım ancak bi sorum olacak. sorunsuz olarak indirip dvd ye yazdırdım. pc'me home premiumu kurmak istiyordum ancak direk ultimate yi kurmaya başladı. hangi sürümü yükleyeceğini gösteren liste gelmedi karşıma ne yapmalıyım?

böyle birşey imkansız çünkü bu DVD hangi sürümü kurmanızı sorması için tasarlandı.
lütfen doğru paylaşımı indirdiğinizden emin olun.

selam indirdim ve sorunsuz linkler gerçekten ilgilendigin için teşekkürler paylaşım için hakkın ödenmez
şimdi sıra geldi dvd ye yazdirmaya eyvallah (indirme tarihi:27.04.2010)

arkadaşım tek tek elle indirmekle mi uğraşcaz 20 linki? açık link versende indirsek programla indiriyoruz heralde

linkleri açık verince şikayet ediyorlar lütfen linklerin ve paylaşımın sağlığı için bunu istemeyin..

öle bi sakıncası olduğunu bilmiyordum o zman pardon... kbakma... uğraştık tek tek indiriyoruz bakalım şu an... inidrdikten sonra ne yapmam gerekiyor peki?

kardeş bi de lisans anahtarı aktivasyon sorunu var mı?? bunu nasıl çözebiliriz?

öle bi sakıncası olduğunu bilmiyordum o zman pardon... kbakma... uğraştık tek tek indiriyoruz bakalım şu an... inidrdikten sonra ne yapmam gerekiyor peki?

kardeş bi de lisans anahtarı aktivasyon sorunu var mı?? bunu nasıl çözebiliriz?

sorun değil bilgilendirmekti amacım.

indirdikten sonra düşük hızda dvdye yazdırın okadar:)

bu tamamen orjinal DVDlerden üretilmiş bir dvd dir.Hiçbir ekleme ve çıkarma yapılmamıştır.
temiz bir yükleme için kullanılsın diye hiçbir aktivasyon ve crack işlemi yapılmamıştır.Aktivasyon için 30 gününüz var o süre içerisinde crack yapınız veya satın alınız:)

Crack paylaşmıyorum çünkü her geçen gün microsoft crackleri çökertecek bir güncelleştirme yapıyor kimse madur olsun istemem.

Güncel crack için forumda arama yapın

sorun değil bilgilendirmekti amacım.

indirdikten sonra düşük hızda dvdye yazdırın okadar:)

bu tamamen orjinal DVDlerden üretilmiş bir dvd dir.Hiçbir ekleme ve çıkarma yapılmamıştır.
temiz bir yükleme için kullanılsın diye hiçbir aktivasyon ve crack işlemi yapılmamıştır.Aktivasyon için 30 gününüz var o süre içerisinde crack yapınız veya satın alınız:)

Crack paylaşmıyorum çünkü her geçen gün microsoft crackleri çökertecek bir güncelleştirme yapıyor kimse madur olsun istemem.

Güncel crack için forumda arama yapın

eywallah kardeş çok teşekkür ederim az kaldı linklerin bitmesine.... bikaç gün içinde kurcam inş...sonucu yazarım yine..herşey için çok saol..bi sıkıntım olursa sorarım tekrar...

Allah razı olsun. yükledim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. fakat aktivasyon işini anlayamadım vermiş olup bu işinizi görür dediğiniz (winprud...) adlı dosyada nasıl bir işlem yapılacağını anlamadım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ya da başka bir aktive verirseniz sevinirim. Bütün zahmetleriniz için teşekkürler.

Allah razı olsun. yükledim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. fakat aktivasyon işini anlayamadım vermiş olup bu işinizi görür dediğiniz (winprud...) adlı dosyada nasıl bir işlem yapılacağını anlamadım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ya da başka bir aktive verirseniz sevinirim. Bütün zahmetleriniz için teşekkürler.

sitede çok fazla crack var ben orjinal kullandığım için hangi crack daha iyidir bilemicem.
forumda ararsanız çok daha iyi sonuçlar elde edersiniz.

dostum yüreğine sağlık tek dvd de değilde sadece ultimate 64 bit upload etsen çok makbule gecer. kaç tane indirdim hep hata verdi.

Şimdi benim bir sorum var :D Ben win7 yi cracklicem daha sonra crackledigim surumun urun numarasını alıp bu kurdugum win7 ye acılırken yazacagım acab yeni kurdugum win7 cracksiz calısrımı ? :D

Geri