Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

slm

Arkadaşlar partlarla uğraşıp ömrünüzü tüketmeyin. torrentler ne güne duruyor.
Önce bilgisayarınıza UTORRENT prgoramını kurun daha sonra BURAYA tıklayarak indirdiğiniz dosyayı utorrent açın ve windows 7 AIO 7600 sürümünü indirmeye başlayın. Ben aynı yerden iki kez indirdim kesinlikle ikisi de çalışıyor. ekstra paketleri kaldırarak 250 mb daha az indirme yapabilirsiniz.:thumbup::thumbup:

torrenti kurdukda liste sorunlu verirmisin

slm

Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

Windows 7 Ultimate 32 bit
Windows 7 Ultimate 64 bit

Windows 7 Professional 32 bit
Windows 7 Professional 64 bit

Windows 7 Home Premium 32 bit
Windows 7 Home Premium 64 bit

Windows 7 Home Basic 32 bit
Windows 7 Home Basic 64 bit

Windows 7 Starter 32 bit

24773372.jpg

Kurulum sırasında resimde olduğu gibi hangi sürümü yüklemek istediğinizi sormaktadır.

Windows 7 nin tüm sürümleri tek DVD ye eklenmiştir.
Bu işlem Microsoftun Msdn formlarında anlatılmaktadır.
WAİK(Windows otomatik yükleme seti) ile gerçekleştirilmiştir.

Kendi Uploadımdır.
Linklerin silinme riskini azalmak için rar ismini windows 7 den alakasız olarak yazdım rar dan çıkan Win7all.iso dosyasını resimde görülmektedir.

79413012.jpg

2wno41l.png

Tür = ISO
Boyut = 3,58 GB

RapidShare(korumalı link)
thumb_724798319.png

LinkSave.in

thumb_570891228.png

LinkSave.in

benim kötü talihim zannedersem bu forumdan ne kadar wın7 indirdi isem sonra winrardan çıkarırken partlar hep hata veriyorlar

hata veren partı tekrar indirin sorun düzelecektir.

genelde rapid premium olanlar indirmeyi durdurum tekrar kaldığı yerden başlattıklarında partlar hata veriyor bilginize.

kardeşim linklere ne oldu..win32 biti indiriken son 5 geldim ama link yok..

tamam burası ama konu açılırken hotfileden partları çekerdim..şimdi partın ismi değişti..onu ne yapacağız.. buraya bakarmısın..http://hotfile.com/list/321186/676ae62 burada ilk çekmeye başladığım link..Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD] Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

tamam burası ama konu açılırken hotfileden partları çekerdim..şimdi partın ismi değişti..onu ne yapacağız.. buraya bakarmısın..Hotfile.com: One click file hosting burada ilk çekmeye başladığım link..Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD] Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

pardon linkleri değiştirdiğim için görememektesiniz.

LinkSave.in

bu linkten devam edebilirsiniz.eğer direk linkleri istiyorum diyorsanız kaldığınız yeri belirtin özelden gönderim?

yalnızca part isimleri değişmiştir isimleri aynı yaparsanız sorunsuz çıkartabilirsiniz.

dowloand ccf den indirdim 15 part olarak indirdi dosyaları cıkart diyince de 16. partı istiyor şimdi ne yapmam lazım FATİHHİİLMİ KARDEŞ

Geri