Windows-7-SP1 AIO-11in1 TR-OEM Logo-Türkçe 32'64Bit-2012

simonzeki

New member
Reaction score
0
pRsr3.jpg

Windows 7 SP1 AIO 11in1 TR | OEM Logo - Sertifikalar | Seçmeli Aktivasyon [ x86 - x64 ]Türkçe 32'64Bit 2012

Windows 7 SP1 11in1 MSDN TR'ye OEM Logolar, Sertifikalar, OEM Lisansları ve Seçmeli Aktivasyon Eklenmiştir.

Windows 7 SP1 11in1 MSDN TR'ye OEM Logolar, Sertifikalar, OEM Lisansları ve Seçmeli Aktivasyon Eklenmiştir. Aktivasyon Aracı Olarak Windows Loader 2.1.7 Kullanılmıştır. Sisteminiz Orjinal Yani BIOS Modluysa Büyük İhtimalle Aktivasyona Gerek Kalmadan Aktifleşecektir.
nlus6.png

pu69e.png

4aiFY.png

hUXo5.png

Boyut:3.9-gb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: zac
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 32x64bit

D4TKq.gif

11in1 MSDN-2013
(((Alternatif)))
11in1 MSDN-2013

Dostum ben indirdim ama söyle bi sorunum war bunu rardan çıkartınca direk klasör içine çıkıyo dosyalar ben iso dosyalarını format cd si yapmayı biliyorum bu çıkan dosyaları direk veri dosyası olarakmı yazıcaz ?

Arkadasım 1.partı 2 defa indirdim ama ikisindede part ın bitmesine çok az kala hatalı yanıtı aldım indiremedim yardımcı olurmusunuz acaab neden ..birsorunmu var ...tskrler..!!

Arkadasım 1.partı 2 defa indirdim ama ikisindede part ın bitmesine çok az kala hatalı yanıtı aldım indiremedim yardımcı olurmusunuz acaab neden ..birsorunmu var ...tskrler..!!

hiç indirme arkadaşım sonuçtra sana iso dosyası çıkmıyor.uğraştığına deymez yapılan yorumları okumanı öneriririm.

Geri