Windows 7 ses kartı sorunuuuu yardımm help help

del_can

New member
Reaction score
0
CEREATİVE SOUND BLASTER audigy SES KARTIM VAR DRIVERINI YUKLEYINCE AŞAĞIDAKİ HATAYI VERIYOR AYNI SORUN ANAKARTIN SESKATINDADA OLUYOR SORUNUMUN CEVABINI BILEN VARSA LUTFEN YARDIM ET SIN

SES CIKMAYAN BI PC TANGASIZ KADINA BENZER :d:d :thumbup:

LÜTFEN YARDIM

Setup is unable to detect a supported product on your system. please ensure that your product is properly installed before running this setup

Desteklenen ürün bulunamadı diyor.Ürünün bulunduğuna emin olduktan sonra kurulumu çalıştırın diyor.

Creative kartlarda hep sorun var zaten.

5+1 ses vermiyo win 7de.

Sorunu kendin elinle manuel yükleyerek halledebilirsin crativenin sitesinden.

Ama pcdeki tüm bileşenleri kaldır öyle dene.

creative kartlarda hep sorun var zaten.

5+1 ses vermiyo win 7de.

Sorunu kendin elinle manuel yükleyerek halledebilirsin crativenin sitesinden.

Ama pcdeki tüm bileşenleri kaldır öyle dene.

2 defa pc ye format attım gene olmadıı aynı sorunnu verıyor daha önce böle bir sorun yoktu birden olduu

aynı ses kartı bendede var .. Sound blaster audigy .. Live 24 bit değilmi ? .. Windows update de sürücü yü otomatik yüklüyor .. denetim masasından sound blaster ı seç ses donanımı olarak sorunun hallolur kanımca

aynı ses kartı bendede var .. Sound blaster audigy .. Live 24 bit değilmi ? .. Windows update de sürücü yü otomatik yüklüyor .. denetim masasından sound blaster ı seç ses donanımı olarak sorunun hallolur kanımca

valla ben onu çok denedim 2 kere format attım gene düzelmedi.

hmm .. ilginç :blink: gerçi yeni bi sistem hatalar normal karşılanabilir ama Sound blaster da ben böyle halletmiştim .. :huh:

Microsoftun mallığı.

Wistada çuvalladılar alel acele 7yi çıkardılar oda çuvalladı.

Xpde ses veren cihaz 7 de susuyo.

Kaç kere uğraştım olmadı o yüzden :

Forever Xp :thumbup: :thumbup: :thumbup:

arkadaşlar creative in win7 driverında sorun vardır.biraz beklemek gerekebilir.win7 yi acele çıkardılar adamlar napsın?bi sonraki driver güncellemesinde sorun kalkabilir...

arkadaşım bende creative kullanıyorum ses kartımda var.. bendede aynı hatayı verdi.. sana şöyle söylim. kolay bi yolu var.. creativin web sitesinde en son güncellenen sürümü senin çözümündür.. hackhellide meşgul etmiyelim iyi akşamlar..

arkadaşım bende creative kullanıyorum ses kartımda var.. bendede aynı hatayı verdi.. sana şöyle söylim. kolay bi yolu var.. creativin web sitesinde en son güncellenen sürümü senin çözümündür.. hackhellide meşgul etmiyelim iyi akşamlar..

eyw kardeşimde ben buladım creative nin sitesinde güncel sürümünü sen bulursan bı lınk verde hackhelli mesgul etmeyeyım :thumbdown:

ahbap sorun gidericiyi ac sonra xp sp2 yi sec kur ozaman duzelir bende kuramıyodum

aradım win7 setup unu ama yoktu vinly di benımkı

sonra xp ye kurdugum driveri vin7 de uyumluluk sorun gidericisinden dedigim gibi xp sp2 yı sectım duzeldi :D

Geri